Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Vărsător trebuie să aibă mare grijă la vorbele pe care le spune, altfel imaginea ei va fi grav afectată.
Berbec

In acest weekend vei vrea sa intaresti relatiile cu colegii de munca, chiar daca nu iti place sa amesteci viata personala cu cea profesionala. Nimic din ce se intampla acum nu va avea un final nefericit!

Taur

In acest weekend vei fi preocupata de afacerile tale si cel mai probabil vei incerca sa pui la punct ultimele detalii. Nu te aventura si nu iti asuma niciun risc!

Gemeni

Este timpul pentru o schimbare si trebuie sa incerci sa fii mai practica! Trebuie sa tii totul secret daca vrei sa pornesti o afacere sau daca vrei sa faci o achizitie importanta, familia nu va fi de acord cu asta!

Rac

Orice esec pe care l-ai avut saptamana trecuta nu ar trebui sa iti strice zilele libere. Incearca sa te relaxezi cat mai mult si sa faci abstractie de tot ce se intampla in viata ta profesionala. Cei dragi nu au nicio vina!

Leu

O perioada stresanta este pe cale sa se incheie, iar acest weekend este perfect pentru mai mult optimism. Incearca sa privesti cu mai multa incredere spre viitor!

Fecioară

Esti mai puternica decat oricand pe plan profesional, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre cel sentimental. Ai nevoie de mai mult curaj si este necesar sa iti spui nemultumirile in fata iubitului.

Balanţă

Nu iti strica weekend-ul gandindu-te cum un plan de-al tau a fost dat peste cap. Esti constienta ca nu ai nicio vina, iar cand apele se vor linisti vei reusi sa faci tot ce ti-ai propus!

Scorpion

Incearca sa eviti cat de mult poti certurile, mai ales pe cele cu partenerul de viata. Nu iti pierde speranta chiar daca vezi ca cel de langa tine nu este deloc incantat de ce i-ai propus.

Săgetător

In acest weekend vei avea parte de o discutie care te va da peste cap, insa nu ar trebui sa analizezi prea mult vorbele pe care le auzi. Cauti un motiv sa fugi de toti cei din jurul tau si sa te izolezi!

Capricorn

Ar trebui sa nu te joci cu banii in acest weekend, chiar daca esti mai tentata decat oricand. Nimic din ceea ce ti se spune nu este adevarat, asa ca pune-ti semne de intrebare de fiecare data cand cineva incearca sa te convinga de ceva.

Vărsător

Incearca in acest weekend sa nu ai iesiri impulsive si sa iti controlezi vorbele, altfel reputatia ta va fi in pericol. Chiar daca cineva te enerveaza, si poate chiar o face intentionat, nu trebuie sa ii acorzi atentie!

Peşti

Astrele iti sugereaza sa fii mai tupeista in acest weekend, mai ales cand vine vorba de dragoste. Nimic din ce vei face nu va fi judecat, asa ca lasa-te purtata de val!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod