Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Berbec nu ar trebui să se lase ghidată de ce îi spune inima, ci mai degrabă să ia decizii raţionale.
Berbec

In acest weekend vei avea parte de pauza mult dorita. Cu toate acestea, nu te lasa influentata negativ de ce se intampla in viata ta sentimentala si nu iti asculta inima!

Taur

Nu este momentul potrivit pentru a te gandi la munca, acum familia ta este cea importanta. Incearca sa te detasezi si sa plecati impreuna intr-o excursie!

Gemeni

Esti pregatita ca in acest weekend sa faci unele schimbari, fie ele mai mici ori mai mari. Astrele sunt de partea ta si iti garanteaza ca orice modificare va fi inspre mai bine.

Rac

Esti tot mai deschisa si imbratisezi cu mare drag ceea ce altii te sfatuiesc sau iti propun.
Datorita acestei schimbari de atitudine weekendul tau va fi unul perfect!

Leu

Ar trebui sa iti faci timp in acest weekend pentru tot ce ai tu mai important! Nu te concentra pe treburile de la munca chiar daca simti ca ai ramas putin in urma.

Fecioară

Nu iti ascunde sentimentele, mai ales in fata partenerului de viata! Este o dovada de iubire si nicidecum nu inseamna ca te umilesti sau ca iti calci pe demnitate!

Balanţă

Este un weekend perfect pentru a-ti scoate creativitatea la iveala, mai ales daca ai timp pe care nu ai cu ce sa il ocupi.
Si nu uita sa iti faci planuri alaturi de persoana draga!

Scorpion

Ar trebui sa iei mai in serios lipsurile pe care le ai si sa incepi sa iei masuri. Este un moment bun pentru schimbari, mai ales in viata sentimentala. O despartire nu inseamna o tragedie!

Săgetător

Vei fi destul de ganditoare si trista in acest weekend, insa nu trebuie sa iti pierzi timpul regretand! Lasa dezamagirile amoroase de care ai avut parte deoparte si incepe de la 0!

Capricorn

O idee sclipitoare pe care o vei avea in acest weekend are toate sansele sa iti schimbe viata in bine.
Trebuie sa dai dovada de mai mult curaj si sa ceri ceea ce meriti!

Vărsător

Ar trebui sa eviti orice interactiune cu persoanele cu care faci afaceri in acest weekend, altfel exista riscul sa iti strici singura aceste zile. Lasa profesia deoparte macar acum!

Peşti

Daca joci riscant, vei castiga! Acesta este sfatul pe care astrele ti-l ofera in acest weekend. Fie ca este vorba de dragoste sau de o afacere, ai toate sansele sa iesi invingatoare!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod