Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Fecioară obișnuiește să critice pe toată lumea, însă în aceste două zile se vor inversa rolurile și va realiza cât de neplăcută este situația.

Berbec

Nu te lasa descurajata in acest weekend, indiferent de obstacolele pe care le intalnesti. Incearca sa o iei mereu de la capat si sa gasesti resurse pentru a fi si mai puternica!

Taur

In acest weekend sunt recomandate vizitele, in special la rudele care stau mai departe. Incearca sa nu stai degeaba si sa profiti de fiecare moment liber la maxim.

Gemeni

Incepe lucruri noi in acest weekend, este un bun prilej pentru a scapa de rutina. Cei din jur gasesc mereu cate ceva de facut si ar trebui sa intri si tu in hora.



Rac

Este un weekend perfect pentru a invata lucruri noi, insa nu trebuie sa incepi ceva care sa te extenueze. Trebuie sa imbini utilul cu placutul si sa petreci timp si cu familia ta.

Leu

Va fi un weekend foarte placut pentru tine, mai ales ca vei primi vizite care te vor bine dispune la maximum. Seara poti opta pentru activitati culturale alaturi de familie.

Fecioară

Pe parcursul acestor zile vei avea tu parte de critici, ceea ce inseamna ca roata s-a intors. Vei fi nevoita sa faci unele eforturi pentru a evita sa intri in conflict cu un membru al familiei.

Balanţă

Este foarte important ca in acest weekend sa arati devotament in fata familiei tale si sa renunti la unele activitati de dragul ei.

Ceva care va aparea din senin te va irita la un moment dat.

Scorpion

Incearca sa fii creativa in acest weekend si sa dai dovada de mai mult optimism. Daca esti singura, trebuie sa iesi mai mult cu prietenii si sa accepti invitatiile pretendentilor.

Săgetător

Astrele te sfatuiesc sa asculti de recomandarile unui apropiat in acest weekend. Cu siguranta ai incredere in acea persoana si stii ca nu ti-ar dori raul niciodata!

Capricorn

Iti incepi weekend-ul plina de energie, insa pe parcurs aceasta va disparea fara un motiv anume.
Se poate spune chiar ca te vei prost dispune din senin si nu accepti ajutorul nimanui!

Vărsător

Incearca sa fii cat mai spontana astazi si sa te lasi purtata de val. Planurile te pot conduce catre dezamagire, asa ca evita sa ti le mai faci cel putin in acest moment!

Peşti

Incearca sa fii cat mai spontana astazi si sa te lasi purtata de val. Planurile te pot conduce catre dezamagire, asa ca evita sa ti le mai faci cel putin in acest moment!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod