Relaxare de weekend

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.
Berbec

Nativii din Berbec nu vor avea emotii in legatura cu acest weekend. Singurul eveniment notabil va fi o vizita pe care o veti face sau o veti primi. Cu aceasta ocazie te vei pune la curent cu unele aspecte din viata prietenilor.

Taur

Toate lucrurile noi pe care le vei incerca te vor dezamagi. Pornind de la coafura si sfarsind cu un sport extrem, vei avea impresia ca acestea au fost doar pierdere de timp si bani. In realitate, adevarul e undeva la mijloc.

Gemeni


Cu ocazia unei deplasari vei cunoaste o persoana extrem de interesanta. Nu numai ca veti petrece weekend-ul impreuna, dar veti putea si sa va planificati o noua iesire. E posibil ca aceasta persoana sa iti fie alaturi in noua ta afacere.

Rac


In prima zi din sfarsitul de saptamana vei fi invitata in oras, la un restaurant cunoscut pentru abilitatile culinare ale bucatarilor.
Vei fi absolut incantata de ce ai mancat si vei reveni tot mai des in acest loc. Ai grija la banii cheltuiti, fiindca ai si alte nevoi!

Leu

Atmosfera in familie este degajata si poti sa spui ca nu va lipseste nimic. Nimic important desigur, fiindca nevoi are toata lumea. Ca sa va distrati, puteti iesi la un gratar in aer liber sau la o piscina acoperita.

Fecioară


Te simti atrasa de ocultism si ai vrea sa aprofundezi domeniul. Totusi, partenerul de viata este impotriva acestei idei si vede totul drept o pierdere grosolana de timp, si o modalitate de a te sustrage de la sarcinile de acasa. Daca lasi frustrarile sa se acumuleze, in curand veti avea o cearta foarte serioasa.

Balanţă

Daca tu esti singura, nu inseamna ca si barbatul de care te simti atrasa este disponibil.
Sondeaza terenul inainte de a interactiona cu el. Altfel, risti sa generezi un conflict monstru caruia sa nu ii poti face fata.

Scorpion


Weekend-ul iti va aduce satisfactii pe plan financiar. Pur si simplu din plictiseala, decizi sa pui un anunt de vanzare pentru un obiect nefolositor din casa. Mare iti va fi mirarea cand vei fi sunata si ti se va oferi chiar mai mult decat ai cerut.

Săgetător

Ar trebui sa fii cu capul pe umeri si sa te gandesti la viitor mai mult. Oricat de mult ti-ai dori sa ai propria ta casa sau masina, oare merita sa faci un imprumut la banca pe o perioada atat de mare? Incearca sa strangi bani (fara dobanda) de la toate cunostintele tale, si abia apoi sa vizitezi o institutie bancara!

Capricorn


A sosit acel weekend romantic pe care ti-l doreai de mult: doar tu cu iubitul tau, intr-un oras nou! Veti avea ocazia de a socializa, de a cunoaste lucruri noi si de a va redescoperi.
Va fi excelent!

Vărsător


Te vei izola singura de persoanele din jur ca sa ai timp de meditatii. Nu ai asteptari prea mari de la viata, dar chiar si tu esti constienta ca situatia ta actuala trebuie sa se imbunatateasca. O idee de afaceri poate fi imboldul ce iti lipsea!

Peşti


Vei fi foarte capricioasa in acest sfarsit de saptamana si vei avea pretentia ca toti din jurul tau sa iti execute dorintele. Daca influenta asupra iubitului este de necontestat, nu acelasi lucru se poate spune si in privinta parintilor. In raport cu acestia, trebuie sa adopti o atitudine normala si sa lasi fitele deoparte!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod