Prieteni

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.
Berbec

Vei petrece acest weekend intr-un mod remarcabil. Nu vei regreta ca ai acceptat invitatia unui prieten din copilarie deoarece vei avea ocazia de a retrai cele mai frumoase momente din viata ta. Mai mult decat atat, vei cunoaste o persoana de sex opus extrem de atractiva.

Taur

Ai decis sa iei atitudine! Nu mai suporti comportamentul vulgar si lipsit de educatie al unor vecini si te vei certa cu acestia. Daca nu vor intelege de buna-voie, le vei face chiar reclamatie la politie.

Gemeni

Sfarsitul de saptamana va fi excelent pentru tine, mai ales din punct de vedere financiar. Nu numai ca nu vei plati consumatia la o masa in oras, dar vei si castiga la o loterie. Imparte bucuria cu persoana de care esti cel mai apropiata!

Rac

In niciun caz nu trebuie sa iei decizii importante in aceste doua zile. Daca intentionezi sa te desparti de partenerul de viata, asteapta macar sa treaca o saptamana in care iti poti pune ordine in ganduri. Pune in balanta calitatile si defectele acestuia.

Leu

Daca in prima zi din weekend vei afla unele vesti care te vor debusola, e important sa actionezi la rece dupa ce primesti mai multe sfaturi. Duminica vei vedea altfel lucrurile si te vei felicita ca nu te-ai lasat manata de impulsuri.

Fecioară

E posibil ca in acest sfarsit de saptamana sa achizitionezi un obiect costisitor pentru casa. Odata ajunsa acasa, vei constata ca dimensiunile nu se potrivesc si ca trebuie sa il returnezi. Doar apeland la un avocat vei reusi acest lucru fiindca vanzatorii par de neclintit.

Balanţă

In sfarsit ti-ai facut curaj de a invita pe cineva in oras. Profitand de atmosfera romantica ce se va crea, acesta va incerca sa te sarute sau sa se apropie mai mult de tine. Daca esti dispusa sa incepi o noua relatie, lasa-te purtata de val!

Scorpion

Surprinzator pentru cei din jurul tau, incepi sa devii tot mai interesata de religie dar si de ocultism. Dornica sa studiezi aceste domenii, vei deveni tot mai ocupata si vei avea tot mai putin timp pentru distractie, pe care incepi sa o consideri inutila.

Săgetător

In prima zi din weekend vei avea parte de mai multi invitati acasa, iar lucrul acesta te va da peste cap putin, mai ales in privinta curateniei. Sunt sanse ca si partenerul tau de viata sa fie deranjat si sa fie mai transant cu prietenii vostri.

Capricorn

Esti extrem de populara printre copii si persoane in varsta. Totusi, persoana pe care ti-o doresti alaturi nici macar nu observa cand iti schimbi tinutele si look-ul. Daca ai o prietena adevarata, o poti ruga sa te ajute in cucerirea acestui "Don Juan".

Vărsător


Esti extrem de plictisita si nimic nu iti poate starni interesul. Chiar daca ai primit mai multe invitatii de petrecere a timpului liber, se pare ca nu esti dispusa sa accepti vreo invitatie. E posibil sa apara si mici dureri de cap in cursul zilei de duminica.

Peşti


Ai impresia ca partenerul de viata te neglijeaza si nici nu se implica in rezolvarea sarcinilor de cuplu. Desi i-ai atras atentia, acesta nu te ia in serios asa ca e cazul sa-i dai o lectie pe care sa o tina minte. In fond, nu ii esti cu nimic mai prejos!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod