Energie de weekend

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.

Berbec


In acest weekend vei simti ca banii nu iti ajung pentru nimic. Sunt atatea ocazii ratate din cauza acestui impediment incat va trebui sa iei taurul de coarne si sa faci o miscare riscanta: ori primesti o marire salariala, ori iti cauti un alt loc de munca!

Taur


In acest sfarsit de saptamana vei constata cu tristete ca multe din planurile tale nu s-au realizat. Nu trebuie sa intri in depresie! E normal sa se intample asa, si e normal sa visezi in continuare la ceva mai bun.

Gemeni


In acest weekend vei avea ocazia sa iti etalezi talentele si sa impresionezi o buna parte din prieteni. Poate fi vorba de aptitudini culinare sau sportive care te vor face sa te simti in centrul atentiei si foarte apreciata.
Daca vei simti oboseala la finalul distractiei, ar trebui sa iti acorzi timp si pentru odihna.

Rac


Schimbarea pe care ai facut-o in urma cu putin timp incepe sa dea roade. De aceea simti ca ai mai mult timp la dispozitie, pe care il poti petrece cu prietenii facand ceea ce iti place. Relatia cu iubitul e lamentabila, dar nu te grabi sa ii pui capat inca!

Leu


Nu face promisiuni pe care nu le poti onora in acest sfarsit de saptamana! Decat sa te faci de ras, mai bine te abtii de la tentatia de a-ti ajuta semenii. Pe plan financiar, lucrurile stau excelent si ai putea sa oferi bani cu imprumut celor care sunt in impas.

Fecioară


Vei simti pe propria piele ca in acest weekend e mai bine sa lasi lucrurile sa curga de la sine. Daca in prima zi vei fi foarte energica si implicata, vei sfarsi prin a constientiza ca e mai bine sa fii retrasa si sa te relaxezi.
Acorda mai mult timp relatiei tale, ca sa nu ajungeti in impas!

Balanţă


Ai muncit din rasputeri in saptamana care tocmai a trecut, de aceea meriti ca in aceste zile sa te odihnesti mai mult. Poti incerca o iesire la piscina, in parc sau la gratar in aer liber. Oricare ar fi, e mult mai bine decat sa stai in casa!

Scorpion


In ultima perioada te-ai inchis in tine in principal din cauza muncii. Pentru a nu lasa solitudinea sa devina o constanta a comportamentului tau, iesi in acest weekend cu prietenii intr-un loc nou. Poti organiza chiar o expeditie montana daca te simti capabila din punct de vedere fizic.

Săgetător


Daca te-ai racit fata de cei din jur, acum poti sa le demonstrezi contrariul. O simpla iesire in grup va restabili relatiile si iti va oferi o mare bucurie pentru tot weekend-ul.
In privinta banilor, lucrurile nu sunt tocmai roz, dar nu trebuie sa faci o drama din asta!

Capricorn


Nu rata nicio ocazie in acest weekend si accepta orice invitatie ti se ofera! Ai atat de multa energie incat poti sa iesi in club, sa alergi in parc, si sa participi la un eveniment cultural: film, concert. Banii se vor rari, dar macar ramai cu amintiri placute.

Vărsător


In acest sfarsit de saptamana vei simti nevoia de a sta mai mult singura, doar cu gandurile tale. Asta nu inseamna ca vei elimina prezenta celor care fac parte in mod normal din viata ta, ci pur si simplu ca nu vei dori sa cunosti oameni noi. Daca ai promis ceva cuiva, trebuie sa faci un efort si sa te tii de promisiune!

Peşti


Nu iti impune bariere si nu te limita! Fa ceea ce simti tu, fara sa te mai gandesti la altii. In timpul saptamanii esti o persoana supusa, asa ca macar in weekend sa fii propriul tau sef! Facand asta, vei constata ca te vei simti mult mai bine.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod