Semne zodiacale

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.
Berbec

Weekend-ul acesta ar trebui sa te concentrezi mai mult doar pe activitatile care-ti plac. Ocupa-ti timpul cu piese de teatru, filme acasa alaturi de prieteni sau plimbari relaxante prin parc.

Taur

Weekend-ul acesta trebuie sa ramai cat mai ancorata in realitate si sa nu crezi in minuni. Fii mai flexibila atunci cand vine vorba de noutati si nu da nimanui ocazia sa te critice!

Gemeni

Vei fi destul de absenta in acest weekend si pari mai obosita ca oricand. Incearca sa uiti de serviciu in aceste doua zile chiar daca acest aspect al vietii tale este foarte important pentru tine.

Rac

Vei fi mai activa decat te asteptai in acest weekend si vei sari in ajutorul celor care au nevoie.
Initiativa ta va fi considerata un act de caritate si vei fi apreciata de prieteni si familie.

Leu

Un mister legat de partenerul tau de viata nu iti va da pace in acest weekend. Incearca sa ai o discutie cu acesta pentru a te lamuri, insa daca nu obtii ceea ce iti doresti, porneste tu verificarile! Nu mai sta pe ganduri daca il banuiesti de infidelitate!

Fecioară

Nu te concentra tot pe munca si in zilele tale libere! Ai nevoie de o pauza, si ai nevoie sa te detasezi de tot. Cateva ore de somn bun te vor repune numaidecat pe picioare.


Balanţă

Weekend-ul acesta vei fi nevoita sa te ocupi de problemele medicale cu care te confrunti deja de ceva vreme. Nimic nu iti poate strica planurile daca iti propui cu adevarat sa reusesti. Daca nu ai un iubit, roaga-ti cel mai bun prieten sa te insoteasca!

Scorpion

Weekend-ul acesta ti-l vei dedica exclusiv vietii tale sentimentale. In ultima perioada ti-ai cam ignorat partenerul, ceea ce inseamna ca trebuie sa depui mai multe eforturi pentru a-i recastiga increderea. Fa ceea ce simti!

Săgetător

Atasamentul tau fata de persoanele importante din viata ta devine din ce in ce mai puternic in acest weekend.
Simti nevoia sa stai tot mai mult alaturi de parinti, insa nu privi acest lucru ca pe o premonitie!

Capricorn

Weekend-ul acesta vei primi vesti bune pe plan sentimental. O veche iubire poate reveni in viata ta atunci cand te astepti mai putin dar nu iti va tulbura linistea conjugala.

Vărsător


Un eveniment la care trebuie sa participi in acest weekend se poate dovedi a fi destul de costisitor. Nu arunca cu banii doar ca sa ii impresionezi pe cei din jurul tau, pentru ca vei ajunge sa regreti dar si sa iti pui familia in dificultate.

Peşti

Profita de toate momentele libere ale acestui weekend pentru a te odihni.
Chiar daca nu iti dai seama, esti mai irascibila decat de obicei din cauza stresului pe care l-ai acumulat.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod