Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Fecioară va avea parte de un weekend plin de energie, însă astrele îi recomandă să evite excesele de orice fel.
Berbec

In acest weekend vei petrece un timp de calitate cu familia. Sarbatorile pascale sunt un bun prilej de a restabili relatiile cu anumite rude mai indepartate. Daca ai copii, trebuie sa fii foarte atenta la alimentatia acestora!

Taur

In acest sfarsit de saptamana trebuie sa dai dovada de mult calm si inteligenta, deoarece va trebui sa ii impaci pe toti din jur. Nu vei reusi sa te relaxezi cu adevarat, dar nu trebuie sa faci reprosuri, altfel atmosfera va deveni insuportabila.

Gemeni

Weekend-ul acesta nu este favorabil comunicarii. Surprinzator, vei vedea cum ideile si convingerile tale sunt aspru criticate de membrii familiei.
De aceea, cauta compania persoanei iubite si a rudelor apropiate pentru a nu strica tot ce a mai ramas din sarbatori.

Rac

Trebuie sa fii extrem de precaut in acest sfarsit de saptamana, si sa gandesti de doua ori inainte de a vorbi. Altfel, risti sa ii ranesti pe cei dragi si sa ii indepartezi cu o simpla vorba. Nici starea ta de sanatate nu este perfecta. Ai grija la ce mananci!

Leu

Esti un bun negociator, iar aceasta calitate se va dovedi foarte utila zilele acestea. Sarbatorile pascale reprezinta un prilej de reintregire a familiei, iar cand asta se intampla, se nasc multe idei contradictorii. Nu face risipa pe cadouri, deoarece de multe ori doar intentia conteaza!

Fecioară

Esti plina de energie zilele acestea, si alergi la toate rudele pentru a le transmite un simplu: Hristos a inviat! Esti dornica de a gusta din toate bunatatile, dar trebuie sa mananci putin din toate ca sa nu ai indigestie!

Balanţă

In weekend-ul acesta vei simti din plin linistea specifica sarbatorilor pascale.
Chiar daca ai cheltuit mai mult decat ti-ai propus, nu trebuie sa ai regrete. Esti implicata activ in dialoguri si le arati tuturor ca te-ai maturizat mult si in gandire.

Scorpion

Fii foarte atenta in aceasta perioada cu vorbele pe care le spui! Trebuie sa dai dovada de flexibilitate si sa asculti si de opinia celorlalti. Relatia cu partenerul traverseaza o perioada foarte buna, si sunt sanse ca in curand sa faceti un pas inainte!

Săgetător

Weekend-ul acesta vei avea de depasit mici probleme, dar pentru tine vor fi floare la ureche. Esti binedispusa si emani o stare de bine tuturor celor pe care ii intalnesti. Pentru a atinge un rezultat dificil, va trebui sa recurgi la masuri neobisnuite!

Capricorn

In acest sfarsit de saptamana risti sa cazi prada tentatiilor.
Poate fi vorba de un exces de mancare, sau de restabilirea unei relatii cu fostul iubit. In orice caz, trebuie sa fii mai rationala, altfel sarbatorile nu vor reprezenta un motiv de bucurie pentru tine.

Vărsător

Vei intra intr-o competitie acerba zilele acestea. Poate fi vorba de un conflict de idei, sau de o intrecere sportiva. Esti dornica de castig, dar retine ca nu trebuie sa faci chiar orice pentru a iesi invingator!

Peşti


Ai lasat lucrurile neterminate la locul de munca, si sunt sanse mari ca sarbatorile acestea sa fii cu gandul la serviciu. Daca vei pleca intr-o mica excursie cu cei dragi, iti vei reintra lejer in ritm, si vei redeveni tu!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod