Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Berbec se va concentra mai mult pe situaţia ei financiară în acest weekend şi va încerca să rărească ieşirile în oraş cu prietenii.
Berbec

Weekend-ul acesta vei acorda mai mare importanta banilor si vei incerca sa raresti iesirile cu prietenii. Ai ajuns in acel punct in care vrei sa ai o rezerva pentru viitorul tau!

Taur

Weekend-ul acesta este perfect pentru activitati relaxante alaturi de cele mai dragi persoane. Nu ai alte griji pe cap, asa ca nu pierde timpul de una singura!

Gemeni

In aceste doua zile vei discuta neincetat despre bani, acestia fiind problema ta cea mai mare in acest moment. Alaturi de familia ta pui la bataie un plan de economisire, dar si de a castiga suplimentar!

Rac

Vei pune mare pret pe bani in acest weekend si nu vei mai cheltui asa cum te-ai obisnuit pana acum.
Din nefericire, prietenii tai te vor considera increzuta si vor crede ca vrei sa te indepartezi de ei.

Leu


In acest weekend vei culege primele roade ale muncii tale din ultima perioada si e momentul perfect pentru celebrare. Invita-ti prietenii si familia, insa nu iti ignora partenerul!

Fecioară

Este momentul perfect pentru a munci, ai linistea necesara si nu trebuie sa iti para rau ca iti consumi astfel timpul liber. In zilele ce vor urma vei avea parte exact de ceea ce iti doresti!

Balanţă

Ar trebui sa te gandesti mai mult la tine in aceasta perioada si sa incerci sa ii lasi pe cei din jur pe locul doi.
Este momentul sa pleci intr-o excursie alaturi de partenerul tau de viata, relatia voastra are nevoie de asta!

Scorpion

O problema financiara iti va pune piedici in acest weekend si nu vei reusi sa participi la evenimentele pe care ti le-ai planificat sa le onorezi. Nu e un motiv serios de deprimare!

Săgetător

Chiar daca este weekend, nu exclude discutiile despre afaceri daca ai ocazia. Daca participi la evenimente la care participa sefi de-ai tai, incearca sa te bagi pe sub pielea lor!

Capricorn

O neintelegere dintre tine si iubit ar putea sa iti strice intreg weekendul.
Nu lasa ca toate nimicurile sa te afecteze, caci la finalul saptamanii vei fi plina de regrete!

Vărsător

Este un moment bun pentru a face unele schimbari acasa, mai ales daca te bucuri de ajutorul partenerului de viata. Curatenia de primavara si cateva investitii prin casa pot fi doar cateva dintre sugestii.

Peşti


Fii extravaganta si incearca sa ii atragi atentia acelui barbat pe care il placi. Nu astepta sa faca el primul pas, caci altfel e posibil sa pierzi sansa de a-l cunoaste asa cum iti doresti!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dima relu pe 23 Apr 2016, 11:18
    eeeee

    De ce TOT TIMPUL apare pe yahoo.ro, previziuni astrale NUMAI DESPRE FEMEI..!!!!!.....Noi barbatii de ce suntem exclusi ??? E o mare diferenta intre un barbat si o femeie nascuti in aceeasi zi si luna din punct de vedere al horoscopului si nu numai.!!... Eu am deschis link-ul crezand ca e pentru toata lumea.....dar surpriza....e numai pentru femei.!!! (((

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod