Distracţie între fete

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.
Berbec

In acest weekend vei interactiona neobisnuit de mult cu un vecin. Consideri ca ai dobandit un prieten, dar iubitul tau manat de gelozie e de cu totul alta parere. Trebuie sa porti o discutie sincera cu acesta si sa ii explici ca nu are motive reale de suparare.

Taur

Desi ar trebui ca in aceste doua zile sa iti recapeti fortele, in realitate vei fi de-a dreptul extenuata din cauza unor certuri intre prietenii tai. Iti asumi rolul de conciliator dar curand vei realiza ca divergentele sunt mai serioase decat credeai.

Gemeni


Dupa ce ai planificat in cele mai mici detalii o escapada in afara orasului alaturi de familie, vremea va va da planurile peste cap.
Din fericire, veti incropi o petrecere acasa care va fi la fel de distractiva.

Rac

Poti profita de acest sfarsit de saptamana pentru a face mai multa miscare. Practic, poti sa mergi la sala, la alergat in parc sau la inot. Te vei simti excelent si vei redescoperi ca miscarea inseamna sanatate.

Leu


Daca vei fi invitata la un eveniment monden, asigura-te ca vei arata corespunzator. Chiar daca vei investi mai multi bani in tinuta sau intr-o noua coafura, rezultatul va fi pe masura. Aparitia ta va fi spectaculoasa de-a dreptul!

Fecioară

Daca in prima zi din weekend nu vei putea sa refuzi o invitatie la un party alaturi de prieteni, in a doua zi situatia va fi inversata.
Oricat de mult ti-ai dori sa iei parte la o intrunire majora, vei observa ca nimeni nu te cheama, iar asta te va intrista teribil.

Balanţă

Ai impresia ca norocul a dat peste tine! Nu ai gasit o movila de bani, dar nici nu esti departe de asta. Un prieten ti-a vandut un pont referitor la un site de comert on-line unde poti gasi obiecte foarte utile la preturi infime. Asadar, vei petrece mult timp in fata calculatorului.

Scorpion

In aceste doua zile vei socializa mai mult decat de obicei. Chiar daca discutiile nu se vor purta in limba ta natala, vei reusi sa te descurci la fel de bine. In relatia amoroasa vor aparea mici divergente, dar nu trebuie sa te agiti prea mult din aceasta cauza.

Săgetător

La finalul acestei saptamani vei simti din nou fluturi in stomac.
Ideile tale romantice pot fi puse acum in aplicare, si o sa te simti din nou ca in liceu. Din fericire, vei avea parte de un feed-back pozitiv care te va incuraja sa pastrezi aceeasi directie.

Capricorn


Vei juca un rol important in viata unui prieten. Dupa ce ti se confeseaza ca se simte atras de o anumita persoana, vei lua taurul de coarne si vei stabili o intalnire pentru acestia. Daca nici in weekend nu-si gasesc timp unul pentru celalalt, inseamna ca nu se potrivesc.

Vărsător


Dupa nopti petrecute in cluburi, te vei reface destul de greu. Vei avea parte de ameteala, stari de voma si chiar indigestie. Daca nici celebra ciorba de potroace nu are efect, va trebui sa faci o vizita la medic.

Peşti


Ca sa te relaxezi dupa o saptamana dificila, poti sa mergi la film ori la patinoar.
Compania prietenilor este tot ce iti lipseste pentru a-ti reincarca bateriile. Asigura-te ca ii ai alaturi!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod