Relaxare cu cafea

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.
Berbec

Acest sfarsit de saptamana nu va aduce nativului din Berbec nimic nou. Vei avea parte de aceleasi activitati de rutina: curatenie, gatit, plimbat in parc. Singurul element de noutate poate fi reprezentat de o raceala care nu iti da pace.

Taur


Weekend-ul acesta iti va aduce cateva evenimente neplacute: daca in prima zi cineva drag tie se va accidenta destul de serios, duminica va trebui sa scotocesti in fondul de economii al familiei pentru a-l scoate din incurcatura pe cel mai bun prieten.

Gemeni


Daca vei fi implicata intr-un dialog contradictoriu, e important sa nu cedezi la primul argument care ti se ofera, ci sa iti sustii in continuare convingerile.
Pe plan sentimental, e loc de imbunatatire, iar primul pas trebuie sa vina de la tine.

Rac

Sunt sanse ca acest sfarsit de saptamana sa insemne totodata si sfarsitul unei relatii amoroase. Daca esti satula pana peste cap de gesturile sale infantile si de iesirile in oras cu "baietii", pune punct definitiv! Mai tarziu te vei felicita pentru decizia luata.

Leu

Daca te decizi sa mergi acasa la parinti si sa vizitezi meleagurile in care ai copilarit, cu siguranta nu vei regreta! Ai tai ti-au pregatit mici surprize si iti arata cat de mult le-ai lipsit. Daca poti sa lipsesti cateva zile de la serviciu, ar fi excelent pentru tine si pentru ei!

Fecioară

Faptul ca esti extrem de atrasa de anumite chestiuni punctuale ridica semne de intrebare.
Solutionarea respectivei probleme are pentru tine o semnificatie mai mare decat lasi sa se vada, iar lumea din jur incepe sa constientizeze asta. Nu scoate la lumina lucrurile care ar trebui sa ramana secrete!

Balanţă


Daca esti in cautarea iubirii desi te afli intr-o relatie amoroasa de ceva timp, e clar ca ceva nu merge cum ar trebui. Decat sa joci la doua capete, mai bine ai fi onesta si ai spune clar ce nu iti convine la partenerul actual. Acesta se poate schimba fiindca tine mult la tine.

Scorpion


Petrecerea la care intentionezi sa participi in acest weekend este organizata intr-un alt oras decat cel in care locuiesti. Grabeste-te cu aranjatul coafurii si al vestimentatiei, fiindca nu vrei sa fii ultima care ajunge.
In plus, fii mai rezervata si nu te da in spectacol!

Săgetător

Nu trebuie sa faci cumparaturi in aceste doua zile, fiindca esti total aiurita. Pe langa faptul ca vei arunca cu banii in stanga si in dreapta, calitatea lucrurilor achizitionate va fi mai mult decat indoielnica.

Capricorn

Chiar daca te-ai mai ingrasat putin in ultima perioada, iubitul tau n-ar trebui sa faca din asta un motiv de criticat. Si el are o multime de defecte si tu nu i le scoti in fata de fiecare data cand ai ocazia. Pe plan financiar e loc de imbunatatire.

Vărsător

Poti petrece weekend-ul intr-o stare de completa relaxare, mai ales daca te simti destul de rau. In aceste conditii, singurul motiv pentru care te-ai da jos din pat ar fi sa schimbi filmul care ruleaza.
Profita de compania iubitului si incalzeste-te in bratele sale!

Peşti

Acest sfarsit de saptamana iti va aduce tie si iubitului ocazia de a descoperi lucruri noi. Fie ca plecati intr-o calatorie in strainatate, sau doar vizitati un oras nou, cu siguranta va veti simti execelent impreuna si va veti solidifica relatia!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod