Fată citind

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.
Berbec

In acest weekend vei primi foarte multe informatii din mai multe directii. Va trebui ca tu sa discerni barfele de informatiile reale bazandu-te pe experienta acumulata pana acum. Daca te simti capabila, poti porni cu cativa prieteni pe o drumetie montana.

Taur

Sambata vei avea o intalnire importanta referitoare la cresterea potentialului de afaceri. O idee de maximizare a profitului iti va lumina weekend-ul si te va face sa privesti cu optimism spre viitor. Totusi, trebuie sa intelegi ca nu doar banii conteaza!

Gemeni


In acest sfarsit de saptamana va trebui sa te confrunti cu mai multe situatii dificile acasa.
Vizita neasteptata a unei rude indepartate sau deteriorarea unui electrocasnic costisitor vor genera certuri serioase. Incearca sa pastrezi echilibrul!

Rac


In aceste doua zile va iesi la suprafata latura ta sentimentala. Practic, orice actiune a ta va fi generata de emotii si mai putin de ratiune. In masura in care nu te pierzi cu firea, nu-i nimic rau in asta iar astrele te incurajeaza sa pastrezi aceasta directie!

Leu


Daca ai muncit mai mult in ultima perioada, acum a sosit momentul sa te relaxezi. Pleaca la mare sau la munte cu prietenii si veti avea ocazia sa va intariti relatia. In privinta banilor, nu trebuie sa te ingrijorezi fiindca esti platita corespunzator.

Fecioară

Nu te teme de obstacolele care pot sa apara in viata ta, si ia evenimentele pe masura ce se petrec.
Daca traiesti simplu, vei fi lipsita de stres si vei deveni o companie placuta pentru ceilalti.

Balanţă

N-ar strica sa fii mai organizata, serioasa si atenta mai ales daca e vorba de afaceri. Daca in ultimul timp s-a inregistrat un declin al business-ului tau, in acest weekend poti recupera deficitul.

Scorpion


Daca te bazezi pe noroc in tot ceea ce faci, afla ca astrele nu sunt de aceeasi parere cu tine! Mizeaza in schimb pe munca, daruire si seriozitate, incercand sa excluzi cat mai mult din variabile. Sub aspectul relatiei de iubire, e loc de imbunatatire.

Săgetător


Daca sambata vei fi plina de energie, in a doua zi de weekend te vei simti molesita si fara niciun chef.
Roaga pe cineva sa-ti faca un masaj, fa un dus rece si iti vei reveni numaidecat! E posibil sa participi si la onomastica cuiva drag.

Capricorn


In acest weekend, nativii din Capricorn vor reusi sa evite un pericol iminent. Desi nimeni nu te-a anuntat inainte, ai un fler de invidiat si stii cand trebuie sa actionezi. Duminica seara o vei petrece in liniste in sanul familiei.

Vărsător


Multe dintre planurile tale isi vor gasi rezolvare in acest weekend. In acelasi timp, zilele acestea vor semnifica pentru tine sfarsitul unei etape dar si un nou inceput. Pregateste-te spiritual pentru ce va urma!

Peşti


Daca in prima parte a sfarsitului de saptamana actiunile tale vor fi intuitive, duminica vei actiona numai dupa ce pui in balanta riscurile si beneficiile.
O invitatie la film sau teatru va fi ocazia perfecta de a-ti alimenta setea de cultura.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod