Pepene

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.

Berbec


Chiar daca e weekend, zilele acestea vei avea succes daca vei continua sa lucrezi la proiectele tale. Familia este nemultumita ca nu se poate distra cu tine, dar uneori trebuie sa faci ce e necesar si nu ce ti-ai dori.

Taur


Fii foarte atenta la ce afaceri inchei in aceste doua zile. Cand o oferta pare prea buna ca sa fie adevarata, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a o accepta. In schimb, te poti bucura de linistea oferita de familie si de compania copiilor sau a parintilor.

Gemeni


Excelezi la capitolul dragoste, iar asta poate insemna mai multe lucruri. In functie de personalitatea ta, poate insemna o familie linistita dominata de intelegere si respect, sau de ce nu, o multime de barbati cazuti la picioarele tale doritori de relatii amoroase.


Rac


Sambata vei avea ocazia de a experimenta lucruri noi alaturi de persoane noi. Colectivul ce se va crea in jurul tau va fi extrem de omogen, iar tu te vei simti ca un lider adevarat. Bucura-te de aceasta pozitie!

Leu


In acest weekend vei putea sa te bucuri de multa liniste si sa te odihnesti cu adevarat. Dupa o saptamana extenuanta, simti in aceste doua zile cum bateriile ti se incarca oferindu-ti energia atat de necesara in ziua de luni!

Fecioară


Si in acest sfarsit de saptamana vei avea parte de surprize placute. Compania celor dragi, o marire salariala sau aparitia unui nou membru in familie sunt doar cateva exemple.
Nu te sfii sa iti arati entuziasmul in fata tuturor!

Balanţă


Daca monotonia s-a instalat in viata ta, depinde doar de tine sa o indepartezi. Gandeste-te la ce le-ai face de obicei si fa exact opusul! Astfel, vei putea sa privesti dintr-o alta perspectiva anumite lucruri.

Scorpion


Nu iti face sange rau si nu te consuma inutil. Nu poti schimba unele lucruri si gata! Cine nu e multumit de rezultat sau de prestatia ta poate sa se planga cui doreste. Tu esti ocupata cu altceva: sa fii fericita!

Săgetător


Chiar daca multi din jurul tau sunt falsi si au intentii ascunse, nu inseamna ca si tu trebuie sa le calci pe urme. Nu face compromisuri si nu renunta la principiile tale oricat de mare ar fi tentatia in acest weekend.

Capricorn


Daca simti ca banii nu iti mai ajung, ar trebui in primul rand sa cheltui mai putin. Abia apoi te poti gandi la persoane carora sa le ceri ajutor financiar, iar in caz extrem sa apelezi la banci.
Discuta cu iubitul si alegeti impreuna calea de urmat!

Vărsător


In acest sfarsit de saptamana nu ar trebui sa iti faci noi prieteni. Asta pentru ca esti cu capul in nori si nu vei realiza dualitatea unor persoane care incearca sa profite de tine. Bazeaza-te pe actualii amici si nu incerca sa iti depasesti conditia!

Peşti


Sambata, gandurile tale se indreapta catre semenii mai putin norocosi, si ai face orice sa ii poti ajuta. E posibil sa cheltui sume importante de bani doar pentru a le reda zambetul. Duminica vei petrece timp de calitate alaturi de familie si vei fi plina de energie.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod