Horoscop: Cumpenele tale în viaţă în funcţie de cifra destinului

Cifra destinului tău îţi arată ce slăbiciuni ai şi la ce cumpene te predispun acestea de-a lungul vieţii.
Pentru a afla care este cifra destinului tău trebuie să aduni numerele care formează data de naştere. Operaţia se repetă până se obţine o singură cifră. De exemplu, dacă data naşterii tale este 24 ianuarie 1983, numărul destinului tău se calculează astfel:

2+4+0+1+1+9+8+3 = 28
2+8=10
1+0=1
Cifra destinului tău este 1.


Cifra destinului 1

Mândria exagerată şi dorinţa de a fi întotdeauna cea care porunceşte ar putea să-ţi aducă probleme în viaţă. Nu ai capacitatea de a renunţa atunci când este cazul, iar relaţiile tale personale sunt cele care vor avea de suferit din această cauză. Poţi avea şi unele probleme de sănătate, în special de natură alimentară sau cu greutatea. Ai grijă ce mănânci şi nu uita că sportul este esenţial pentru a te menţine în formă.

Cifra destinului 2

Firea ta foarte sensibiliă te poate predispune la unele probleme serioase de-a lungul vieţii. Eşti foarte uşor influenţabilă şi urmezi paşii altor persoane, iar asta te poate aduce în situaţii dificile.
Eşti predispusă să fii folosită de cei care îţi descoperă slăbiciunile. Depresia este un alt pericol care te pândeşte, din cauza sensibilităţii tale exagerate.

Cifra destinului 3

Ai tendinţa de a vorbi şi de a te gândi mai târziu la consecinţele vorbelor tale. Poţi fi sarcastică şi acidă, iar cumpenele tale în viaţă pot fi cauzate de acest lucru. Îţi poţi face duşmani fără să realizezi, doar prin vorbele tale dure. De asemenea, te poţi înstrăina de persoanele dragi, care obosesc să-ţi mai suporte cuvintele aspre. Ai grijă ce spui pentru că poţi provoca multă suferinţă.

Cifra destinului 4

Nu uiţi niciodată dacă cineva ţi-a greşit şi cauţi căi de a te răzbuna. Această tendinţă de a păstra sentimentele negative la nesfârşit îţi poate face foarte mult rău în viaţă. Cumpenele tale sunt legate de cercul vicios al răzbunării, de energiile negative pe care le atragi prin faptul că nu ierţi.


Cifra destinului 5

Poţi duce o viaţă haotică pentru că disciplina nu este punctul tău forte. Ai tendinţa de a te lăsa dusă de val, iar dorinţa permanentă de schimbare te poate transforma într-o persoană instabilă. Cumpenele tale pot apărea în viaţa sentimentală, mai ales dacă nu te opreşti la un moemnt dat din agitaţia în care trăieşti. Rişti să rămâi singură, dacă nu găseşti pe cineva la fel de schimbător ca şi tine.

Cifra destinului 6

Îţi este foarte greu să iei decizii şi adesea o faci bazându-te pe sentimente, nu pe raţiune. Poţi avea probleme din această cauză, iar cumpenele tale în viaţă pot fi cauzate de influenţa emoţiilor atunci când nu este cazul. Vrei să îi ajuţi pe cei din jurul tău şi uneori uiţi că trebuie să ai grijă şi de tine. Din această cauză poţi ajunge să fii folosită de oamenii egoişti.

Cifra destinului 7

Îţi place să trăieşti în singurătate. Dacă izolarea devine extremă, vei deveni cinică şi suspicioasă, cu motivaţii egoiste şi vei cauza un sentiment de disconfort celor care sunt alături de tine.
Acesta este principalul motiv pentru care ai putea avea parte de cumpene de-a lungul vieţii. Oamenii vor ajunge să te ocolească când vei avea cel mai mult nevoie de ajutorul lor. Încearcă să eviţi un astfel de comportament.

Cifra destinului 8

Pe parcursul vieţii este bine să te fereşti să nu devii prea încăpăţânată, intolerantă, arogantă şi nerăbdătoare. Ai o predispoziţie pentru aceste comportamente care nu fac altceva decât să-ţi aducă necazuri. Din cauza agitaţiei şi a vitezei cu care vrei să se desfăşoare totul eşti predispusă la accidentări. De asemenea, dorinţa de a fi mereu liderul îţi poate aduce tensiuni inutile şi cumpene seriose de-a lungul vieţii.

Cifra destinului 9

Nu eşti una dintre cele mai realiste persoane din lume. Vrei să-ţi urmezi visurile, chiar dacă uneori sunt de-a dreptul iraţionale şi nu au nicio şansă să-ţi aducă fericirea.
Dacă nu înveţi să te întorci cu picioarele pe pământ, relizările tale în viaţă vor lăsa de dorit. Poţi avea cumpene legate de bani şi starea financiară pentru că ai tendinţa de a cheltui haotic şi de a investi neinspirat.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aliona pe 27 Oct 2013, 21:27
    nu

    nu inteleg cum se calculeaza ma ajuta cineva

    0
    0

  • CARMEN NICOLETA pe 16 Aug 2013, 11:21
    EXACT ,MA REGASESC IN TOTALITATE LA 8

    Sunt nr8..........ce mult ma regasesc ,chia in totalitate ! Si am avut parte de multe accidente si inca sunt plina de vinatai in rapiditatea mea de a-mi desfasura zilnic activitatea .Sunt prea energica si vreau ca totul sa fie in miscare rapida ........si uite chiar nu este bine ,ii bulversez pe toti din preajma mea cu agitatia si nerabdarea .

    1
    0

  • boar florin vasile pe 15 Aug 2013, 15:13
    bani,sanatate,dragoste

    oare ce e pe primu loc in viata

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod