Horoscop. Cumpenele tale în luna septembrie, în funcţie de zodie

Nativa din Fecioară nu va întâmpina probleme în această perioadă, însă va trebui să nu îşi provoace ea singură unele.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, ba chiar nici de mici probleme nu poate fi vorba.
 
Încearcă totuşi să fii mai mulţumită cu ceea ce ai şi să te bucuri de orice ţi se întâmplă, chiar dacă este vorba de lucruri minore. Dacă vei căuta la nesfârşit perfecţiunea vei ajunge să fii dezamăgită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei întâmpina niciun fel de problemă în această lună, nici măcar una minoră.
 
Situaţia se îmbunătăţeşte pe toate planurile şi nu îţi rămâne să faci nimic altceva decât să te bucuri de prezent şi de ceea ce ţi se întâmplă. Dacă vrei să fii şi mai împlinită, include-i şi pe cei dragi ţie mai mult în viaţa ta ţi fă-i să se bucure odată cu tine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă pe plan sentimental situaţia ţi se îmbunătăţeşte, nu acelaşi lucru se poate spune despre viaţa ta profesională, financiară sau despre sănătate.
 
Nu eşti mulţumită de ceea ce câştigi şi simţi că meriţi mai mult, de aceea vei căpăta unele frustrări. Eşti mult prea agitată şi rişti să te accidentezi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai energie multă în această săptămână, iar sănătatea nu îţi creează probleme.
 
Din păcate, nu acelaşi lucru se poate spune despre viaţa ta sentimentală, unde ai parte de multe dezamăgiri. Nici cu banii nu stai prea bine, veniturile lunare neajungânu-ţi nici măcar să îţi achiţi obligaţiile!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu traversezi o perioadă prea bună din niciun punct de vedere, de aceea se recomandă mai multă atenţie luna aceasta.
 
Vor exista discuţii destul de aprinse între tine şi partener, banii fiind principalul factor declanşator. Toate se leagă între ele, aşa că stresul de zi cu zi îţi poate crea probleme de sănătate.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca în această perioadă să fii tentată să pui capăt relaţiei amoroase în care eşti angajată, însă nu ţi-ai dori acest lucru dacă ai fi mulţumită de viaţa ta.
 
Nu mai eşti deja de ceva vreme încântată de comportamentul iubitului tău, iar suferinţa provocată de acesta te va determina să îţi îndrepţi privirea către altcineva. Va fi greu, însă pe parcurs îţi vei da seama că asta a fost salvarea ta!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil ca în această lună să întâmpini unele probleme cu banii, însă nu sunt atât de grave precum par la început.
 
Dacă eşti organizată, vei reuşi să le rezolvi şi totul să aibă un final fericit. Fă economii şi încearcă să îţi îndrepţi atenţia către alte preocupări decât cumpărăturile sau răsfăţul!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca luna septembrie să vină cu unele probleme de sănătate, de aceea se recomandă mult mai multă prudenţă atunci când vine vorba de alimentaţie echilibrată.
 
Schimbă-ţi stilul de viaţă de îndată ce vezi că ceva nu mai funcţionează cum trebuie. Nici cu dragostea nu stai foarte bine, nemulţumirile tale cu privire la partener fiind din ce în ce mai mari.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta vei da piept cu o situaţie imprevizibilă care te va agita pentru început.
 
O cheltuială majoră îţi va da bugetul peste cap, iar gaura produsă va trebui umplută cu mult efort. Încearcă să reduci cât poţi de mult din cheltuieli şi să nu te laţi manipulată de prietenii tăi! Stomacul tău este sensibil!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Sănătatea nu îţi va crea probleme în această lună, şi acelaşi lucru se poate spune şi despre bani.
 
În schimb cu dragostea nu stai prea bine, intri în încurcături din care nu vei reuşi să scapi prea uşor. Această variantă este valabilă doar în cazul în care nu eşti angajată într-o relaţie stabilă şi flirtezi cu bărbaţi mai puţin liberi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna aceasta vei avea parte de o despărţire amoroasă şi deşi pare tragic, nu este deloc aşa.
 
Tu decizi să faci acest pas şi cu siguranţă este cea mai bună decizie pe care poţi să o iei. A fost un calvar până acum, iar această schimbare este binevenită în viaţa ta. Libertatea îţi poate oferi acum mai mult decât credeai vreodată că e posibil!

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să nu cauţi la infinit să câştigi tot mai mulţi bani, de cele mai multe ori este bine să ştii când trebuie să te opreşti.

Dacă vei face investiţii în această perioadă, rişti să pierzi tot ce ai câştigat până acum, ba chiar să fi nevoită să te şi împrumuţi. Fii chibzuită şi ascultă de sfaturile celor dragi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod