Horoscop. Cumpenele tale în luna octombrie, în funcţie de zodie

Nativa din Rac trebuie să îşi ţină în frâu reacţiile impulsive dacă nu vrea să îşi creeze singură probleme cu cei din jurul ei.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei avea parte de o lună liniştită, iar de cumpene nici nu se poate pune problema.

Singurul sector la care ar trebui să lucrezi ar fi cel al sănătăţii, unde ar trebui să scapi de vicii dacă nu vrei să ai probleme pe viitor. Dacă fumezi, este foarte important să renunţi la acest prost obicei înainte de a te îmbolnăvi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei întâmpina unele probleme de sănătate în această lună, şi nici pe plan sentimental nu o duci prea bine.

Există riscul să treci printr-o despărţire, dar dacă se va întâmpla aşa se va dovedi că era cea mai bună soluţie. Nu te gândi la trecut şi încearcă să fii fericită în ficare zi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei avea parte de cumpene în luna octombrie, însă nu sunt exluse mici neplăceri legate de sănătate.

Despre orice ar fi vorba, datorită energiei şi optimismului de care dai dovadă, vei reuşi să rezolvi rapid orice obstacol pe care îl vei întâlni. Pe plan sentimental şi profesional, lucrurile încep să se aşeze din ce în ce mai bine.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

E posibil să întâmpini mici probleme pe toate planurile, însă nu poate fi totul perfect.

Din fericire reuşeşti să te aduni şi să le rezolvi treptat şi cu calm. Nu îţi ignora sănătatea şi încearcă să tai răul de la rădăcină întotdeuna! În unele zile pot apărea discuţii aprinse între tine şi iubit şi vei avea impresia că nu este omul potrivit pentru tine, însă îţi va trece rapid!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Va fi o lună perfectă pentru tine, în sfârşit obţii aproape tot ce ţi-ai propus.

Există însă şi o latură negativă, nu poţi să te bucuri de ceea ce ai şi mereu vrei altceva. Încearcă să fii mulţumită de viaţa ta, mai ales atunci când ai atins pragul la care sperai. Vei fi mereu nefericită dacă nu ştii când să te opreşti!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei avea parte de o dezamăgire pe plan profesional, însă nu este atât de rău precum pare.

Chiar dacă nu obţii ceea ce vrei sau ceea ce crezi că meriţi, trebuie să ai răbdare şi să nu forţezi lucrurile. Situaţia financiară ţi se va îmbunătăţi atunci când te aştepţi mai puţin, aşa că renunţă la a te mai gândi tot timpul la acest aspect!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Există riscul ca în luna octombrie să fii implicată într-un accident, însă nu va fi deloc grav.

Acest lucru poate fi împiedicat dacă eşti mult mai prezentă şi atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău. Însă chiar şi de se va petrece va fi doar o învăţătură de minte şi o sperietură zdravănă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei întâmpina niciun fel de problemă în această perioadă, ba chiar se poate spune că totul merge nesperat de bine.

Atât pe plan sentimental, cât şi financiar, situaţia ţi se va îmbunătăţi simţior, îţi vei găsi alesul sau vei primi o mărire de salariu. Veştile bune nu fac decât să îţi dea şi mai multă energie faţă de cea de care te bucuri!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nimic nu stă în calea fericirii tale în această lună, aşa că nu ai motive să te plângi.

Ai multe de făcut, însă reuşeşti să faci faţă cu brio provocărilor, ba chiar te bucură un astfel de program încărcat. Trebuie însă să fii mai atentă la cum îţi consumi energia şi să o distribui corect dacă nu vrei ca la finalul zilei să pici lată de oboseală!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei avea multe momente de irascibilitate în această lună, iar de cele mai multe ori nu ai motive întemeiate.

Încearcă să îţi ţii sub control reacţiile impulsive dacă nu vrei să creezi probleme între tine şi cei din juru tău. Comunică deschis cu toată lumea, însă în special cu partenerul de viaţă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu excelezi pe niciun plan şi nu poţi spune în nicio zi din această lună că te simţi cu adevărat fericită.

Întâmpini tot felul de probleme neaşteptate şi eşti tot mai nemuţumită de viaţa sentimentală pe care o ai, aşa că trebuie să iei măsuri gândindu-te doar la binele tău. Ai grijă şi de sănătate!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

O aventură amoroasă interzisă îţi poate cauza multe probleme în această lună, de aceea trebui să fii mai responsabilă cu faptele tale.

Încearcă să nu îţi consumi toată energia cu aceste lucruri, ci mai degrabă ocupă-te de cariera şi banii tăi. Cineva din familie poate fi dezamăgit de tine şi ar putea începe să te evite şi să vrea să se distanţeze.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod