Horoscop. Cumpenele tale în luna mai, în funcţie de zodie

Nativa din Săgetător va traversa o perioadă dificilă din cauza iubitului, despre care va afla că i-a fost infidel atunci când credea că totul funcţionează perfect între ei.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă va trebui să faci eforturi pentru a fi linişte în viaţa ta sentimentală.

Încearcă să laşi mai mult de la tine şi să îţi accepţi iubitul cu bune şi cu rele. Şi nu te juca cu banii pe care îi ai, rişti să îi pierzi pe toţi!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil să apară unele neplăceri de ordin sentimental în această lună, însă doar dacă eşti angajată într-o relaţie stabilă.

Încearcă să nu te cerţi din orice nimic cu iubitul tău, pentru că discuţiile pot degenera şi vă pot îndepărta unul de celălalt.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca în această lună să întâmpini unele probleme de sănătate care îţi vor da bătăi de cap.

Chiar dacă nu este nimic graf, disconfortul şi drumurile la doctori îţi vor strica unele planuri. Nu stai prea bine nici cu dragostea, eşti mult prea irascibilă fără să ai motive.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna aceasta planurile îţi vor fi amânate fără voia ta din cauza unor probleme cu banii.

Chiar dacă nu depinde de tine, un eveniment important pentru tine se va strica din cauza unor persoane care nu au fost în stare să se ţină de cuvânt. Încearcă să dai înapoi şi să îţi pierzi speranţa.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei întâmpina probleme în această perioadă, cu excepţia stării tale generale care nu te face plăcută în faţa celor din jur.

Atmosfera va fi încordată, iar atitudinea ta îi determină pe colegii şi prietenii tăi să aibă dubii cu privire la relaţia dintre voi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei avea parte de cumpene în luna mai, dar nici linişte deplină nu va fi.

Vei traversa o perioadă cu bune şi cu rele, însă vei reuşi să te adaptezi oricărei schimbări. Ai grijă cu sănătatea şi nu te extenua fără să ai vreun scop precis şi consistent. Şi nu îţi ignora partenerul, relaţia se poate degrada!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă şi vei fi ferită de probleme serioase care să îţi complice existenţa.

Încearcă să te relaxezi mai mult pentru a nu-ţi pune sănătatea în pericol, chiar dacă organismul nu îţi transmite semnale de alarmă încă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil să descoperi că partenerul de viaţă îţi este infidel în această lună, ceea ce îţi va transforma viaţa radical.

Vei trece prin momente grele, însă cu ajutorul celor dragi vei reuşi să te detaşezi treptat. Trebuie să ştii că nu este centrul universului şi nu totul depinde de el!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru tine, atât pe plan sentimental, cât şi profesional.

Singura mică problema pe care ai putea să o întâmpini ar fi legată de sănătate, digestia îţi poate crea neplăceri, însă rezolvabile într-un timp scurt.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei întâmpina probleme de încredere din cauza kilogramelor în plus, însă le poţi rezolva dacă îţi schimbi stilul de viaţă şi incluzi sportul în activităţile tale zilnice.

Un fost iubit poate să îţi dea puţin planurile peste cap şi îţi poate aduce complicaţii pe plan amoros.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil ca în această lună organismul să îţi cedeze din cauza presiunii la care îl supui.

Munca multă şi stresul din viaţa sentimentală te poate conduce cel mai probabil la medic de câteva ori. Ai grijă la căderile de calciu şi odihneşte-te pe măsură!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil să întâmpini unele probleme cu banii în această perioadă, însă nu pentru că faci tu greşit, ci pentru că alţii nu sunt la fel de serioşi ca şi tine.

Nu te baza pe ajutorul nimănui şi încearcă să nu depinzi de nimic atunci când vine vorba de finanţe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod