Horoscop. Cumpenele tale în luna iunie, în funcţie de zodie

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această lună!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, ci din contră toate merg neaşteptat de bine.

Chiar dacă vei avea parte şi de mici neplăceri pe care nu le poţi controla, este foarte important să nu dai înapoi. Începi luna în forţă, însă spre finalul ei te vei simţi destul de obosită şi vei resimţi oboseala prin toţi porii. Trebuie să ştii că este perfect normal să se întâmple acest lucru şi nu e cazul să dramatizezi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei întâmpina probleme serioase pe plan sentimental luna aceasta, dar trebuie să eviţi pe cât posibil reacţiile impulsive.

Schimbările vor fi la ordinea zilei şi vei fi cu nervii la pâmânt, însă chiar şi aşa nu trebuie să extragi doar răul din tot ce se întâmplă. Fii optimistă şi chiar dacă te vei despărţi sau certa foarte rău cu partenerul de viaţă nu trebuie să ţi se pară un capăt de lume!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă pe plan profesional totul merge mai bine decât sperai, nu acelaşi lucru se poate spune despre situaţia ta amoroasă.

Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, cu siguramţă veţi face mulţi paşi înapoi ca şi cuplu. Nu mai există respect între voi şi acest lucru va fi evident chiar şi pentru cei din jurul vostru. Vă faceţi rău vouă şi altora şi trebuie să luaţi o decizie!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna iunie va fi o perioadă cum nu ai mai traversat până acum, însă în sensul bun.

Vei avea multe lucruri de făcut, dar făcându-le din plăcere nu vei simţi deloc oboseala. Obţii câştiguri mari de bani şi vei reuşi să pleci în vacanţa mult dorită. Pe plan sentimental atingi apogeul fericirii, relaţia ta trece la nivelul următor prin căsătorie sau prin mărirea familiei.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este foarte important ca luna aceasta să comunici mai mult şi mai deschis cu partenerul de viaţă, altfel este imposibil să nu întâmpini probleme în cuplu.

Vechi probleme ies la iveală şi rişti să nu îţi poţi controla nervii la auzul unor informaţii care nu îţi convin. Lasă trecut în urmă, mai ales al lui de dinainte să apară în viaţa ta şi încearcă să îţi clădeşti un nou drum alături de el!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei avea parte de linişte în această lună, cel puţin nu pe plan amoros.

Gelozia ta iese la suprafaţă mai repede decât şi-ar fi dorit partenerul de viaţă şi culmea este că nu ai deloc motive. Privitor la cariera ta trebuie să ştii că ţelurile tale sunt imposibil de atins, iar cei din jurul tău au tot încercat să te aducă cu picioarele pe pământ.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pe plan sentimental şi profesional ţii foarte bine lucrurile sub control, dar la capitolul sănătate deja nimic nu mai depinde de tine.

Nu te confrunţi cu probleme grave, însă chiar şi o afecţiune uşoară îţi va da bătăi de cap în această perioadă. Luna iunie trebuie să fie una lipsită de excese, în care tu să dai dovadă de şi mai multă prundeţă decât până acum!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Lipsa timpului liber îţi va crea unele probleme minore cu partenerul de viaţă, de aceea vei avea un stres în plus pe cap în această lună.

Deasemenea, trebuie să fii mult mai grijulie cu sănătatea ta, pentru că din cauza oboselii sistemul tău imunitar este slăbit, iar bolile se pot prinde mult mai uşor de tine. Respectă-ţi cu sfinţenie programul de odihnă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna iunie nu vine cu nimic nou pentru tine, nici cu rezolvări, dar nici cu complicaţii.

Dacă te confrunţi cu unele probleme deja de ceva vreme, obişnuieşte-te cu ideea că nu vei putea schimba nimic în acest moment. Situaţia ta financiară este stabilă şi vei reuşi cu brio să te menţii pe linia de plutire în ciuda neîncrederii celor din jur în tine!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei întâmpina cumpene în această lună, ci din contră unele probleme profesionale vor dispărea ca prin minune.

Un minus pe care îl vei avea în această perioadă va fi privitor la sănătatea ta, dar chiar şi pe ea o poţi ţine sub control dacă depui eforturile necesare. Ai grijă la alergiile de sezon sau la bolile banale de piele!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei întâmpina cumpene în această lună şi vei avea parte de linişte pe toate planurile vieţii tale.

Tot ce trebuie să faci este să eviţi excesele de orice fel şi să nu te expui niciunui risc de îmbolnăvire. Evită să intri în contact cu persoane care se confruntă cu boli contagioase atât la locul de muncă, dar şi acasă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Există riscul ca între tine şi iubit să apară o răceală pe care să nu o mai puteţi schimba.

Acest lucru nu este valabil decât dacă încercaţi deja de ceva vreme să vă salvaţi relaţia şi din păcate sunteţi mai aproape de despărţire, decât de sudarea legăturii voastre. Nu este un capăt de lume şi trebuie să porneşti pe un alt drum cu experienţa acumulată în toată această perioadă. Fii optimistă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod