Horoscop. Cumpenele tale în luna decembrie, în funcţie de zodie

Nativa din Capricorn se va simţi împlinită pe plan sentimental, însă nu va fi ocolită de mici probleme de sănătate ori financiare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei întâmpina probleme în această lună, ba chiar se poate spune că traversezi cea mai bună perioadă a ta.

Pe plan sentimental şi în viaţa de familie ai parte de linişte, dar şi de apariţia unor persoane noi în viaţa ta care te fac fericită. Duci o viaţă din ce în ce mai bună, pentru că banii se înmulţesc şi ai de unde da pentru a-ţi satisface multe din dorinţele tale. Ai un tonus bun şi energie pe măsură!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu vei întâmpina cumpene în luna decembrie, însă nu vei fi ocolită de mici probleme de sănătate ori financiare.

Cheltuielile în plus din perioada Sărbătorilor îţi vor face o gaură serioasă în vuget, însă îţi vei reveni în scurt timp. Încearcă să previi eventualele afecţiuni de sezon şi mergi la medic încă de la primele semne de boală!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă vei avea parte de o lună destul de solicitantă.

Ai mult de muncă şi la un moment dat vei ceda nervos, chiar dacă a fost doar alegerea ta. Îţi plac banii şi renunţi la orice pentru a-i înmulţi, însă dacă asta te satisface şi nu ai nevoie de dragoste, atunci totul este în regulă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vor exista probleme majore în această perioadă, însă atmosfera din viaţa sentimentală este destul de tensionată.

Eşti nemulţumită de poziţia pe care o ai în relaţia ta amoroasă şi acumulezi frustrări care îţi afectează încrederea în tine. Încearcă să comunici mai mult cu partenerul de viaţă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Echilibrul te poate ajuta să ai o lună fără incidente, în caz contrar cel mai probabil sănătatea îţi va fi pusă în pericol.

Încearcă pe cât posibil să fii responsabilă de faptele tale şi să te gândeşti de două ori înainte de a face sau spune ceva!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu îţi merge bine pe niciun plan în luna decembrie, însă nu trebuie să faci o dramă din asta.

Orice om trece prin astfel de perioade, iar tu eşti destul de puternică astfel încât să îi faci faţă. Relaţia amoroasă în care eşti angajată te-a transformat într-un om mai rău, iar neajunsurile financiare îţi vor pune capac.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Toate merg bine pentru tine în această perioadă şi tu chiar te poţi bucura liniştită de Sărbători.

Atmosfera este una foarte relaxantă, grijile şi problemele existente dispar, iar relaţia amoroasă trece prin cea mai bună etapă a ei. Veştile bune vin fără oprire!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Totul depinde doar de tine în această lună, inclusiv fericirea ta.

Cu cât lupţi şi munceşti mai mult pentru ceea ce îţi doreşti, cu atât satisfacţia va fi mai mare. Nimic nu te poate opri din drum atunci când eşti suficient de motivată.

Leu(22 iulie - 22 august)

Stresul şi agitaţia cu care te confrunţi luna aceasta îţi poate crea mai multe probleme decât ai deja.

Încearcă să rezolvi totul cu calm şi pe rând, altfel nu vei face altceva decât să îţi complici singură existenţa. Profită de orice mic ajutor care ţi se oferă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna aceasta va fi una mai bună decât perioada de până acum, aşa că nu ai motive de supărare.

Vechile probleme cu partenerul de viaţă se vor rezolva miraculos, iar situaţia ta financiară are mari şanse să se îmbunătăţească. Toate aceste lucruri bune ţi se întâmplă doar pentru că ai multă energie şi eşti mult mai optimistă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei avea parte de cumpene în această lună, însă vei întâmpina unele dificultăţi cu banii.

Cheltuielile vor fi mai mari, de aceea va trebuie să depui unele eforturi suplimentare pentru a câştiga mai bine. Încearcă să îţi acoperi cheltuielile fără să fii nevoită să te împrumuţi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei întâmpina probleme grave în această perioadă, însă nu vei fi ocolită în totalitate de neplăceri.

Încearcă să nu faci investiţii dacă eşti la limită cu banii şi ai grijă de sănătatea ta dacă vezi că este ceva în neregulă. Ascultă de sfaturile celor dragi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod