Horoscop. Cumpenele tale în luna august, în funcţie de zodie

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în luna august!!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei întâmpina numeroase probleme luna aceasta şi nici un plan al vieţii tale nu va fi la adăpost.

Pe plan amoros nu sunt excluse tensiunile dintre tine şi partener, dar situaţia nu este atât de gravă precum pare. Pe plan financiar e nevoie de multă prundeţă dacă nu vrei să pierzi o sumă importantă de bani, iar sănătatea îţi creează destule neplăceri din cauza stresului şi ai impulsivităţii tale!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această lună, însă la capitolul sănătate nu stai excepţional.Trebuie să ai mai multă grijă de tine!

Toate neplăcerile pe care le vei avea vor fi provocate de tine şi de lipsa ta de interes cu privire la un stil de viaţă echilibrat. Dacă alegi să ai o alimentaţie corectă şi să faci mai mult sport, doar atunci vei fi plină de energie!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu excelezi pe niciun plan al vieţii tale, însă nici nu ai parte de cumpene în luna august.

E nevoie de mai multe compromisuri pentru ca atmosfera din sânul familiei să fie liniştită, dar nu vei regreta dacă alegi să le faci. Cu banii trebuie să fii atentă şi să începi să îţi faci rezerve pentru zile mai puţin bune!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei întâmpina cumpene pe plan financiar în această lună, cel mai probabil o datorie pe care nu poţi să o achiţi îţi va pune capac.

E nevoie de sacrificii şi multă alergătură ca să poţi rezolva problema pe moment. Încearcă să te zbaţi pentru a ieşi la liman!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă oboseala îşi va spune cuvântul şi îţi poate crea probleme de sănătate.

Ai nevoie urgent de o pauză până nu îţi va ceda organsimul. Ai suficiente motive de bucurie şi ar fi păcat să se strice totul doar dintr-atât!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viaţa te va supune unui test important care are legătură cu viaţa ta sentimentală.

E necesar să iei mai mult în considerare dorinţele partenerului, chiar dacă asta te lasă fără putere şi fără stimă de sine. Nu sunt excluse nici neplăcerile privitoare la sănătate, afecţiunile mai vechi se mai agrava!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este foarte important ca în această perioadă să ţii cu dinţii de bani şi să îţi faci rezerve pentru zile negre.

Trebuie să înveţi când să te opreşti din cumpărături, mai ales dacă acestea sunt total inutile şi nu ai nevoie de ele. Ascultă de sfatul unei persoane dragi şi lasă investiţiile pentru viitorul apropiat!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei întâmpina cumpene în această lună, însă orice mică greşeală îţi va fi taxată.

Fie că este vorba de erori în viaţa profesională sau excese privitoare la sănătate, orice decizie pe care o vei lua trebuie să fie serios gândită. Vei simţi fiecare schimbare pe propria piele!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei întâmpina probleme de sănătate în această lună, iar acestea te vor împiedica să de bucuri de liniştea din sânul familiei sau de reuşitele profesionale.

Nu trebuie să ai regrete pentru că vei avea timp să recuperezi, important e să te ocupi de afecţiunile tale şi să mergi la medic până scapi de ele!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Iei totul în joacă luna aceasta şi e posibil ca uneori să nu iasă totul aşa cum vrei.

Îţi vei asuma consecinţele chiar dacă asta înseamnă să pierzi poate din încrederea partenerului de viaţă. Latura financiară este destul de sensibilă, însă nu depinde nimic de tine!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viaţa sentimentală va fi singura care îţi poate crea neplăceri în această lună, însă vei reuşi să le depăşeşti.

Nu se pune problema de cumpene, dar nici de o atmosferă prea liniştită pe acest plan. Dacă se ajunge la depărţire, ia-o ca pe o schimbare care îţi va aduce mai mult bine în viitorul apropiat!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

O despărţire sau o dezamăgire amoroasă va fi evenimentul acestei luni şi e cât se poate de neplăcut.

Vei fi pusă în situaţia de a alege între binele tău şi obişnuinţă, şi ai face bine să alegi prima variantă. Dacă nemulţumirile sunt tot mai mari şi nu te mai regăseşti în relaţia în care eşti angajată, nu ar trebuie să stai prea mult pe gânduri!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod