Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 8-14 iunie. Află ce spun astrele!

E posibil ca relaţia dintre nativa din Scorpion şi iubitul ei să se deterioreze serios în această perioadă dacă nu reuşesc împreună să găsească rapid o soluţie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei întâmpina probleme serioase în această perioadă, însă mici neplăceri legate de bani vor fi inevitabile.

Este important să faci eforturi pentru a economisi, chiar dacă asta presupune schimbarea stilului de viaţă cu care ai fost obişnuită.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil să întâmpini unele probleme de sănătate în această perioadă, şi asta doar din cauza faptului că eşti iresponsabilă şi nu te gândeşti la viitorul tău.

Micile plăceri de moment câştigă întotdeauna teren în faţa unei vieţi lungi şi liniştite. Încearcă să te schimbi până nu e prea târziu!

Leu(22 iulie - 22 august)

Singurul sector unde nu vei întâmpina probleme în această săptămână va fi sănătatea, însă pe celelalte planuri situaţia nu este tocmai roz.

În dragoste dai piept cu gelozia şi certurile dese, iar la locul de muncă divergenţele cu colegii pot avea efecte negative asupra bugetului tău.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei avea unele probleme în această săptămână, însă chiar dacă le întâmpini pe toate planurile, acestea sunt mărunte.

Trebuie să faci mai multe economii, să fii modestă şi să discuţi cu iubitul tău de la egal la egal, şi să ai mai multă grijă cu programul pe care îl ai dacă vrei să nu te îmbolnăveşti. Totul ţine doar de tine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Încearcă să fii mai responsabilă în această săptămână dacă nu vrei să ai probleme pe toate planurile.

Este foarte important să te odihneşti dacă vrei să dai randament la locul de muncă, şi la fel de bine să nu te bazezi pe promisiunile care ţi se fac dacă vrei să nu ţi se dea viaţa peste cap.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

E posibil ca relaţia dintre tine şi iubit să se deterioreze serios în această săptămână dacă nu reuşiţi să găsiţi o soluţie.

Există chiar şi riscul unor accidente cauzate din prea multă grabă, de aceea se recomandă atenţie sporită! Lasă stresul deoparte şi încearcă să faci totul ca la carte!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Starea ta de sănătate îţi va crea probleme în această perioadă, cel mai probabil din cauza faptului că ai nevoie de mai multă odihnă şi de mai puţin stres.

Alege să îţi iei liber câteva zile şi să încerci să te detaşezi de tot ce înseamnă griji şi responsabilităţi.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Trebuie să te apuci de economii în această săptămână şi nu va fi deloc uşor pentru tine.

Stilul de viaţă ţi se va schimba brusc, iar tu nu eşti genul care se poate adapta prea uşor. Acceptă ajutorul celor din jur dacă ţi se oferă. Şi de sănătate trebuie să te ocupi, chiar dacă nu ai timp, nu trata nimic după ureche!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei fi ocolită de griji şi probleme, aşa că nu ai niciun motiv să nu fii fericită.

Ceea ce a mers prost până acum se va rezolva fără eforturi din partea ta, aşa că veştile bune continuă de la zi la zi să apară. Cu toate acestea, nu îţi face speranţe că aşa va fi situaţia pentru tot restul vieţii.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil ca în această săptămână să ai parte de o dezamăgire amoroasă, situaţie care te va da peste cap cu totul.

Încearcă să te aduni şi să nu îţi creezi probleme şi pe celelalte planuri din această cauză. Refuză din start ideea de a ţine o cură drastică de slăbire, altfel te vei îmbolnăvi rapid.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei avea parte de cumpene în această perioadă, însă nu vei fi ocolită de mici probleme de ordin sentimental.

În orice caz, finalul va fi unul fericit şi poţi spune cu mândrie că ai găsit soluţia perfectă de a împăca pe toată lumea. Ce este important este să nu te neglijezi nici pe tine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să nu îi dai motive de gelozie partenerului de viaţă în această perioadă, cel mai proabil poţi evita această situaţie discutând deschis cu el.

Protejează-ţi nervii de neplăcerile de la locul de muncă şi fă în aşa fel încât să rămâi stăpână pe tine!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod