Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 27 iunie-3 iulie. Previziuni!

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în săptămâna 27 iunie-3 iulie!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei întâmpina cumpene în această săptămână, iar relaţia cu partenerul de viaţă se îmbunătăţeşte simţitor.

Va exista o apropiere evidentă între voi, şi toate cele din jur se vor rezolva de la sine atunci când tu eşti liniştită. Profită de această perioadă pentru a pleca într-o călătorie alături de iubitul tău, pentru că situaţia financiară îţi permite.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei întâmpina probleme serioase în această săptămână, ci din contră vei avea parte de liniştea mult dorită.

Astrele îţi recomandă totuşi să fii prudentă atunci când vine vorba de speranţe deşarte. Nu te baza pe promisiuni, ci pe fapte reale dacă nu vrei să fii dezamăgită.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta îţi aduce multe satisfacţii pe toate planurile vieţii tale.

O atenţie deosebită ar trebui să o acorzi situaţiei financiare, care deşi este una bună nu trebuie să exagerezi cu cheltuielile. Nu acţiona impulsiv şi nu ignora sfaturile celor din jur.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei întâmpina probleme grave în aceste zile, însă atmosfera din sânul familiei nu va fi una prea liniştită.

Discuţiile pe care le ai cu partenerul de viaţă te împiedică să te concentrezi la serviciu. Unele proiecte în care eşti implicată suferă amânări.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei întâmpina probleme serioase în această săptămână, însă îţi vei dori să faci o schimbare pe plan profesional.

Nemulţumirile pe care le ai cu privire la bani te vor împinge către un nou job cât mai curând posibil. Dacă acţionezi cu curaj, poţi să obţii ce îţi doreşti!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cu mai multă comunicare şi deschidere faţă de cei din jurul tău, vei reuşi în această săptămână să nu dai curs unor conflicte.

Încearcă să fii directă şi să te gândeşti mai mult la binele şi la viitorul tău! Dai dovadă de posesivitate şi gelozie în faţa iubitului, însă motivele sunt nefondate.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Va exista destulă încordare pe plan sentimental în aceste zile, de aceea astrele îţi recomandă să nu iei decizii serioase.

Nu e nevoie să alegi între iubit şi prieteni sau iubit şi părinţi, ci pune-te pe primul loc şi caută să fii fericită indiferent de ce vor alţii. Apele se vor linişti imediat ce nu le mai arăţi că te consumi din cauza lor!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vor exista discuţii în contradictoriu cu partenerul în această săptămână, dar acestea nu vor fi atât de grave precum par.

Vei fi nevoită să faci compromisuri pentru liniştea din sânul familiei, iar pierderile pe care le vei avea pe alte planuri nu te vor afecta decât foarte puţin la început.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă vei avea nevoie de mai multă organizare dacă nu vrei să îţi creezi singură probleme.

Chiar dacă eşti prea orgolioasă, acum este cazul să asculţi de sfaturile celor din jurul tău. Nu mai cheltui bani pe lucruri inutile, ci pune-i deoparte!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Toate merg bine pentru tine în această săptămână, însă doar dacă dai dovadă de o voinţă de fier.

E nevoie să laşi mai mult de la tine în relaţia cu partenerul de viaţă şi pentru o perioadă, să nu te mai concentrezi la defectele sale. Încearcă să nu te mai extenuezi prea tare şi elimină stresul din viaţa ta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână vei avea fluturi în stomac, la fel ca la prima întâlnire.

Vei fi atrasă de un bărbat extrem de misterios şi vei face orice pentru a-i intra în graţii. Totuşi, nu trebuie să cheltui toată agoniseala pentru a-l impresiona, pentru că ulterior, din lipsa banilor nu-l vei putea păstra lângă tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cu excepţia unor certuri ocazionale avute cu partenerul de viaţă, săptămâna aceasta va fi promiţătoare pentru tine.

Dacă vrei ca şi discuţiile în contradictoriu să dispară, trebuie să laşi mai mult de la tine şi să fii mai puţin autoritară. Pe plan financiar situaţia se prezintă ca şi până acum: nu e excelentă, dar nici nu te poţi plânge.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod