Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 27 iulie-2 august. Află ce spun astrele!

Nativa din Săgetător nu va întâmpina probleme în această perioadă, însă nici nu se poate spune că totul merge exact aşa cum şi-ar dori.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă ar fi bine să te ocupi mai atent de starea ta de sănătate.
 
Nimic nu te poate opri din drum atunci când îţi propui ceva, iar astrele vor ţine cu tine pe parcursul acestor zile. Curajul este cuvântul cheie, însă doar uneori riscul înseamnă câştig!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

E posibil să întâmpini unele probleme de sănătate în această perioadă, şi asta din cauza oboselii şi stresului de la locul de muncă.
 
Vei avea parte şi de dezamăgiri, însă nu amoroase, dezamăgiri de care vei uita cu ajutorul prietenilor şi a partenerului de viaţă. Fă-ţi un program strict de somn şi de masă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

E posibil să te simţi destul de rău în această săptămână, mare parte a timpului stând ori în pat, ori la doctor.
 
Excesele îşi vor spune cuvântul, iar viciile pe care le ai nu te ajută deloc la însănătoşire. Încearcă să adopţi un stil de viaţă mai echilibrat şi să nu te laşi manipulată de cum îşi trăiesc alţii viaţa.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti destul de nemulţumită de iubitul tău şi din această cauză certurile vor fi la ordinea zilei.
 
Nu te poţi abţine să nu faci reproşuri mereu, chiar dacă uneori nu este deloc cazul. Ai ajuns în acel punct în care nu mai poţi tolera nimic şi nu mai ai răbdare să depui eforturi pentru ca lucrurile să se îmbunătăţească între voi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei avea parte de cumpene în această săptămână, dar nici nu se poate spune că toate merg aşa cum ţi-ai dori.
 
La locul de muncă vei reuşi să ai succes, însă doar datorită eforturilor pe care le depui şi a competenţei cu care îţi faci treaba. Pe plan sentimental îţi place să te plângi din orice, însă la un moment dat vei realiza că este greşit ceea ce faci.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu vei întâmpina probleme serioase în această săptămână, însă nu stai prea bine la capitolul energie.
 
Este foarte important să ştii cum să îţi distribui resursele, altfel vei ajunge spre weekend să pici lată de cum te pui în pat. Chiar dacă eşuezi uneori pe plan profesional, important este să înveţi din greşeli.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca în această săptămână să apară divergenţe între tine şi iubitul tău, însă nu este nimic atât de grav precum pare.
 
Nici la locul de muncă nu ai parte de linişte, iar lupta pentru supremaţie este foarte strânsă şi extenuantă. Din fericire, sănătatea nu îţi creează neplăceri şi te poţi ocupa în voie de toate.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Un eşec amoros recent încă persistă şi în această perioadă, însă spre weekend vei găsi o rezolvare pentru a scăpa de suferinţă.
 
Fie vei găsi pe altcineva care te va face să uiţi de probleme, fie te vei împăca cu fostul şi îţi vei mai reveni puţin. La locul de muncă vei fi agitată, pentru că gândul îţi zboară la cu totul altceva.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă nu vei avea parte de linişte deplină.
 
Din fericire pentru tine, micile probleme care apar sunt obişnuite şi ştii cum să le gestionezi. Ai mai multă grijă de tine şi de organismul tău şi oferă-i exact ce are nevoie!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca în această perioadă să întâmpini probleme digestive din cauza stilului de viaţă dezorganizat, iar cei dragi te condamnă.
 
Ascultă de sfatul părinţilor ori al iubitului, ei te cunosc cel mai bine şi cu siguranţă nu ţi-ar zice ceva care să te afecteze în mod negativ!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta va fi una bună pentru tine din toate punctele de vedere, aşa că nu trebuie să găseşti motive de îngrijorare doar pentru că ai parte de o linişte suspectă.
 
Dacă eşti în concediu, detaşează-te de tot şi bucură-te la maxim de orice clipă ca şi când ar fi ultima.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cu sănătatea stai bine în această perioadă, tonusul tău fiind invidiat de mulţi.

Din păcare însă, pe plan sentimental vor exista unele divergenţe între tine şi iubit peste care nu poţi trece aşa uşor. Lasă orgoliile deoparte şi comunică deschis cu acesta, stabilind reguli sănătoase pentru relaţia voastră.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod