Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 25-31 iulie. Previziuni!

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă trebuie să ai totuşi grijă cu banii.

Nu e cazul să iroseşti pe obiecte inutile şi nici pe vacanţe luxoase, te poţi simţi bine şi adoptând un stil de viaţă modest, dar constant. Deasemenea, nu da bani cu împrumut şi nu face investiţii!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

E posibil ca un eşec sentimental să îţi dea viaţa peste cap în această săptămână.

Din păcate, această rătăcire te va împinge către decizii greşite şi pe alte planuri. Din dorinţa de a compensa lipsurile pe care le ai, tinzi să faci excese financiare majore. Fii cumpătată!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei trece printr-o cumpănă în această perioadă şi poate avea legătură cu viaţa ta profesională, dar şi de pierderea unei persoane apropiate.

Din fericire, te bucuri de suportul unei persoane care îţi dă cu adevărat putere să treci peste şi să fii mai puternică decât ţi-ai fi imaginat că poţi fi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în aceste zile, ba chiar vei avea parte de succesul mult dorit pe plan profesional.

Şi cum orice lucru bun nu vine fără sacrificii şi fără neplăceri, vei avea parte şi de piedici din partea unor colegi invidios. Nu te consuma din nimicuri pentru a nu-ţi umbri fericirea!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei trece printr-o schimbare pe care iniţial nu o vei considera deloc înspre mai bine.

Pierderea locului de muncă sau împuţinarea banilor poate fi o cumpănă pentru tine, mai ales până treci de perioada critică de acomodare. Spre finalul săptămânii vei realiza că se închide o uşă, însă se va deschide o alta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Atmosfera din sânul familiei va fi destul de încordată, însă nu e atât de grav precum pare.

Totul porneşte de la tine pentru că ai ajuns să îţi permiţi prea multe faţă de persoanele dragi şi îţi verşi frustrările pe ei fără ca ei să aibă vreo vină pentru starea ta. E important să te controlezi înainte de a-i îndepărta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Se anunţă numai veşti bune pentru tine în această săptămână şi nicidecum nu va fi vorba de cumpene.

O schimbare pe plan profesional se va dovedi a fi afacerea vieţii tale de până acum, vei fi mândră de tine şi fericită. Bucură-te alături de persoanele pe care le iubeşti, nu păstra reuşitele doar pentru tine!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Munca îţi ocupă mare parte din timp şi te epuizează atât psihic, cât şi fizic.

Eşti tot mai nemulţumită de viaţa ta, însă nici nu faci nimic pentru a o schimba în mai bine. Eşti adepta rutinei, chiar dacă acest lucru nu îţi aduce fericirea la care tânjeşti.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta îţi aduce numai lucruri bune, cariera ta e în plină ascensiune, iar în dragoste ţi se oferă exact ce îţi doreşti.

Nu eşti departe de o viaţă perfectă, atât timp când ştii unde să te opreşti şi ştii să te bucuri de puţin din fiecare, însă să le poţi cuprinde pe toate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei avea parte de unele neplăceri în aceste zile, însă nu va fi vorba de cumpene.

Întâmpini probleme pe plan financiar, dar vei găsi rezolvare împrumutându-te sau făcând mai multe economii. În weekend vei reuşi să te redresezi şi să găseşti soluţii practice, chiar dacă e necesar să faci sacrificii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei întâmpina probleme serioase în aceste zile, dar prezenţa unei persoane nedorite în viaţa ta te va necăji puţin.

Încearcă să îndepărtezi prezenţele care îţi fac rău, altfel te vei consuma încet până la epuizare. Dacă un fost iubit vine şi încearcă să îţi intre pe sub piele, nu da crezare vorbelor lui!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În tine se dă o bătălie grea din cauza unor nemulţumiri pe care le ai la locul de muncă.

Dacă nu te mai regăseşti în mediul în care activezi şi simţi că nu eşti apreciată aşa cum meriţi, încearcă să faci o schimbare chiar dacă îţi va fi greu la început. Curajul este tot ce îţi trebuie în acest moment!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod