Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 23-29 mai. Previziuni!

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei întâmpina cumpene în această săptămână, însă atunci când duci lipsă de probleme, le inventezi.

Eşti irascibilă fără motiv şi rişti să îi prostdispui şi pe cei din jurul tău cu atitudinea ta. Opreşte-te până nu e prea târziu, nu vei fi tolerată la nesfârşit!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă vor exista destule tensiuni atât pe plan personal, cât şi la locul de muncă.

Ai foarte multe de făcut şi vei ceda în prima fază fără să te poţi controla. Încearcă să te aduni, să te organizezi mai bine şi să nu îţi verţi nervii pe cine găseşti în calea ta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Există riscul ca în această săptămână să întâmpini probleme serioase la locul de muncă.

Jobul tău este în pericol şi e nevoie de multe eforturi pentru a-ţi păstra poziţia pe care o ocupi. Gândeşte bine orice acţiune şi lasă-te îndrumuată de o persoană în care ai încredere!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vor exista certuri serioase între tine şi iubit, motivele tale de reproş fiind cât de poate de întemeiate.

E posibil ca activităţile lui să fie destul de deranjante şi neportivite pentru o relaţie aşa cum ţi-o doreşti. Pune punct imediat ce vezi că nu poţi ajunge la un numitor comun cu acesta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Gelozia ta devine din ce în ce mai exagerată şi cu siguranţă nu ai nici cel mai mic motiv.

Partenerul tău îţi va tolera atitudinea pentru că te acceptă aşa cum eşti, însă în aceste zile crizele tale vor deveni insuportabile chiar şi pentru cei din jurul tău. Faptul că îl pui în poziţii incomode în public îl va determina să se îndepărteze de tine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă pe plan personal ţi se vor pune piedici.

Unele persoane din familie se bagă în treburile tale fără să le dai permisiunea, afectându-ţi judecata şi uneori provocând certuri între tine şi iubit. Ignoră tot şi încearcă să îţi vezi de viaţa ta!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În viaţa ta nu există echilibru, de aceea vei întâmpina mici probleme pe toate planurile vieţii tale.

Toate se leagă între ele şi ar trebui să te mulţumeşti cu puţin din fiecare, să îi împaci pe toţi, dar să fii şi tu satisfăcută. Este o sarcină grea, însă dacă îţi propui, vei reuşi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Situaţia ta amoroasă nu este deloc una roz, problemele dintre tine şi partener se înteţesc pe zi ce trece.

Este foarte important să conştientizaţi că v-aţi îndepărtat şi să luaţi măsuri până nu e prea târziu. Încearcă să munceşti mai puţin şi să te ocupi mai mult de familia ta în această perioadă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, dar te vei supăra puţin din cauza unor proiecte care nu vor mai fi realizabile.

Totul ţine de tine, însă decizia pe care ar trebui să o iei este să abandonezi totul dacă ţi se cer bani în plus. Nu te juca cu bugetul tău şi ţine-ţi situaţia financiară sub control!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Banii şi relaţia cu iubitul tău te aduc într-o situaţie delicată în această săptămână.

Cel mai probabil îţi vei auzi reproşuri ca niciodată până acum, iar tu trebuie să îţi dai seama mai repede care este cauza. Cu siguranţă faci ceva greşit, aşa că nu încerca să dai vina pe partenerul tău. Fragilitatea situaţiei tale financiare îţi impune mai multe economii!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Situaţia ta financiară va fi în pericol în această săptămână din cauza faptului că cedezi mereu tentaţiilor şi pentru că vrei să ieşi în evidenţă.

Dacă tu crezi că banii îţi pot aduce un iubit, cu siguranţă greşeşti! Încearcă să răreşti ieşirile în oraş, dar şi să stopezi cumpărăturile exagerate în mall!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă pe plan profesional ori financiar lucrurile sunt sub control, nu acelaşi lucru se poate spune despre dragoste.

Dai dovadă de naivitate şi ai tendinţa de a crede tot ce ţi se spune, lucru care ţi-ar putea aduce mari dezamăgiri amoroase. Nu te lăsa păcălită nici de iubitul tău stabil, nici de pretendenţi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod