Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 21-27 decembrie. Află ce spun astrele!

Nativa din Capricorn trebuie să renunţe la unele proiecte mai vechi care nu pot fi duse la bun sfârşit, altfel va pierde bani şi timp.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu stai bine la capitolul dragoste în această perioadă, dar nici nu trebuie să permiţi să ţi se strice toată atmosfera de Sărbători.

Încearcă să discuţi mai mult cu iubitul tău şi cu siguranţă veţi ajunge la un numitor comun!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă va trebui să îţi gestionezi mai bine afacerile dacă nu vrei să ai parte de pierderi substanţiale.

Este foarte important să laşi în urmă acele proiecte pe care nu le poţi scoate la capăt şi care nu îţi aduc deloc profit!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei avea parte de cumpene în această perioadă, însă nu se poate spune nici că o duci prea bine.

În dragoste vei avea parte de unele discuţii mai aprinse cu iubitul din cauza faptului că se simte ignorat. Te va înţelege până la urmă pentru că munceşti mai mult tocmai pentru a vă reveni financiar.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă şi vei fi ocolită chiar şi de cele mai mici probleme.

Ai parte de liniştea mult dorită, primeşti dragostea pe care o meriţi şi te bucuri de o situaţie financiară care îţi permite să trăieşti modest. Eşti mulţumită cu viaţa ta şi nici nu ar trebui să fie altfel.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei avea parte de cumpene în această perioadă şi orice problemă minoră care va apărea îşi va găsi imediat rezolvarea.

Încearcă să nu te afecteze nimic în mod negativ de Sărbători, pentru că energia ta îşi va pune amprenta asupra stării de spirit a celor din jurul tău.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca în această săptămână să treci printr-o despărţire amoroasă, însă nu este atât de grav precum pare.

Important este să o faci dacă simţi acest lucru, nu pentru că zic cei din jur. Cel mai probabil nu ai investit prea multe sentimente, aşa că nu vei suferi deloc! Trebuie doar să nu ai regrete!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Toate merg de minune în această săptămână pentru tine, pe toate planurile vieţii tale.

În dragoste ai parte de evenimente care îţi vor marca pozitiv viitorul, iar de bani nu poţi să te plângi. Cadourile, moştenirile sau bonusurile profesionale pot fi responsabile de asta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, ci din contră unele probleme mai vechi vor dispărea.

Nu trebuie să faci nimic în acest sens, pur şi simplu totul se aşează de la sine. Ai grijă de cei din jurul tău şi apreciează-i pentru ceea ce sunt fără să le mai găseşti nod în papură!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei avea parte de atmosfera mult dorită în această perioadă, dar nu trebuie să dramatizezi.

Este foarte important să fii mai optimistă şi să laşi trecutul în urmă. Indiferent de dezamăgirile prin care ai trecut, acum e momentul să o iei de la capăt!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei întâmpina unele probleme amoroase în această perioadă, însă nu se pune problema de cumpene.

Cel mai probabil este vorba de acele relaţii la început de drum, al cărui viitor nu îl poţi zări încă. Nu fi dezamăgită, ci lasă-te surprinsă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei avea parte de cumpene în această perioadă, însă ai nevoie de echilibru în viaţa ta.

Te laşi foarte uşor manipulată de plăcerile de moment şi uiţi de fapt esenţa. Familia ar trebuie să fie cea mai importantă, cel puţin în aceste zile de sărbătoare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

E posibil ca o problemă de la serviciu să îţi strice atmosfera în această perioadă, însă nu trebuie să permiţi ca acest lucru să se întâmple.

Lasă toate grijile deoparte pentur moment, vei reveni asupra sarcinilor nerezolvate imediat după Sărbători. Fii mai curajoasă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod