Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 20-26 aprilie. Află ce spun astrele!

Nativa din Scorpion nu va întâmpina probleme serioase în această perioadă, însă va fi nevoită să facă unele eforturi pentru a avea linişte pe plan personal.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei întâmpina probleme serioase în această săptămână, însă va fi o atmosferă încordată pe plan sentimental.

Lasă grijile şi nervii deoparte dacă nu vrei să provoci mai mult rău decât este deja. Gândeşte de două ori înainte de a vorbi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Există riscul ca în această perioadă să pierzi o sumă importantă de bani dacă iei decizii în grabă.

Nu este momentul să faci investiţii, lasă afacerile pentru mai târziu. Nu te lăsa condusă de amintiri şi regrete, acestea îţi pot afecta negativ viaţa.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei întâmpina probleme financiare în această săptămână şi vei fi dezamăgită să constaţi că nu prea ai la cine apela să te ajute.

Încearcă să fii chibzuită şi să îţi distribui corect banii de care dispui, altfel vei rămâne cu mari datorii. Nici pe plan personal nu este totul roz.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca în această săptămână să te alegi cu unele boli sau simptome la care nu te aşteptai, dat fiind faptul că eşti foarte grijulie cu tine.

Încearcă să nu exagerezi cu dezinfectatul, imunitatea ta ar putea avea de suferit. Vei fi nevoită să faci unele economii pentru a te descurca cu problemele care tot apar.

Leu(22 iulie - 22 august)

Viaţa ta privată nu trece prin cea mai bună perioadă, însă cu multă răbdare vei reuşi să treci peste această etapă fără repercusiuni.

Încearcă să îţi faci mai mult timp pentru iubit şi familie, altfel lucrurile pot căpăta o altă dimensiune. Găseşte un echilibru între toate sectoarele vieţii tale!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Va fi o săptămână solicitantă la locul de muncă, iar nervii îţi sunt puşi la încercare.

Nu te lăsa condusă de impulsuri, mai ales atunci când discuţi cu şefii sau cu persoane cu mai multă experienţă decât tine. Certurile dintre tine şi partener se vor intensifica în această perioadă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei întâmpina unele probleme de sănătate în această săptămână, însă dacă te ocupi de ele nu îţi vor crea probleme.

Chiar dacă vei fi stresată din acest punct de vedere, reuşitele profesionale şi suportul celor dragi te vor ajuta să uiţi de griji şi să treci mai uşor peste!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această săptămână, însă vei fi nevoită să faci unele eforturi pentru a avea linişte pe plan personal.

Chiar dacă te deranjează multe la partenerul tău, vei găsi puterea de a nu te mai lega de orice nimic atunci când nu este cazul. Fii mai blândă cu tine, dar şi cu cei din jur!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi uşor dezamăgită de tine în această săptămână, nimic din ce ţi-ai propus nu vei atinge pe plan profesional.

Nici partenerul nu te ajută să fii mai optimistă, grijile par că vin din toate părţile. Împacă-te cu tine şi fii mulţumită de ceea ce eşti.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Ţi-ai ignorat complet sănătatea în ultima perioadă, de aceea organismul tău este din ce în ce mai slăbit.

Nu ai grijă de tine şi te supui unui ritm de viaţă nociv, care treptat te va pune la pîmânt. Încearcă să mănânci la ore fixe şi nu te mai stresa inutil din orice!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Există riscul ca în această săptămână să te trezeşti că ai rămas fără bani, şi asta din cauza faptului că acţionezi impulsiv şi îţi faci toate mofturile.

Ai mai multă grijă de bugetul tău, în perioadă imediat următoare vei avea nevoie de resurse pentru probleme şi schimbări neaşteptate.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă ai planuri măreţe la locul de muncă, săptămâna aceasta ele vor fi schimbate de alţii fără ca tu să poţi face ceva.

Încearcă să te adaptezi fără să ripostezi, altfel îţi vei crea o imagine proastă în faţa superiorilor tăi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod