Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 13-19 iulie. Află ce spun astrele!

Nativa din Săgetător va întâmpina probleme pe plan sentimental, între ea şi partener instalându-se o răceală greu de învins.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca în această săptămână să fii tentată să spui stop relaţiei în care eşti angajată, şi nu te vei simţi deloc bine.

Este un pas important, aşa că cere şi părerea celor în care ai încredere deplină. Sensibilitatea de care dai dovadă îţi va aduce minusuri şi la locul de muncă, aşa că încearcă să separi aceste două planuri!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă nu vei fi ferită de mici probleme de sănătate ori de comunicare.

Ai mai multă grijă de tine şi evită excesele, este cel mai bun sfat pe care ai putea să îl iei în considerare. La serviciu, relaţiile cu colegii sunt tensionate şi îţi produc rău atât timp cât alimentezi disputele.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei avea parte de cumpene în această perioadă, de aceea te poţi ocupa în linişte de treburile tale.

Tot ce trebuie să faci este să te fereşti de căldură dacă nu vrei ca insolaţia să îţi dea bătăi de cap. Nu vei avea probleme cu banii, iar relaţia sentimentală este liniştită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îţi merge bine pe toate planurile în această săptămână, de aceea nu trebuie să te stresezi din nimicuri şi să îţi strici singură buna dispoziţie.

Pe plan profesional excelezi şi ai parte de oportunităţi grozave, iar dragostea te împlineşte mult mai mult decât în ultima perioadă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei avea parte de cumpene în această perioadă, însă pe plan sentimental vei da piept cu unele nemulţumiri.

Familia sau iubitul tău îţi pot reproşa că nu ai timp de ei, lucru care ar putea degenera într-o ceartă de zile mari. Nu reacţiona impulsiv şi încearcă să aplanezi conflictul!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pe plan profesional totul decurge exact aşa cum îţi doreşti, însă în dragoste întâmpini multe probleme.

E posibil ca o răceală instalată treptat şi pe nesimţite să îşi spună cuvântul abia acum. Încearcă să o rezolvi până nu e prea târziu, iar câteva momente intime şi romantice vă pot salva pentru moment!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Dacă pe plan sentimental şi profesional lucrurile stau foarte bine, cu sănătatea întâmpini câteva probleme.

Le poţi preveni cu uşurinţă dacă ai mai multă grijă ce mănânci sau cât dormi, orice exces îţi cauzează. Organizează-ţi un program strict şi nu te abate de la el!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână vei afla o veste destul de proastă atunci când mergi la controlul medical de rutină, însă nu trebuie să te panichezi.

Cu ajutorul medicului, dar şi al celor dragi care te ajută şi te menajează, vei reuşi să treci peste orice. Nu lua medicamente după ureche şi respectă cu stricteţe sfaturile doctorului!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei întâmpina probleme în această săptămână, ci din contră toate merg mai bine decât te aşteptai.

Eşti împlinită în plan sentimental, la locul de muncă dai dovadă de multă seriozitate şi ambiţie, iar sănătatea nu îţi cauzează probleme. Ce îţi poţi dori mai mult? Aşa că mulţumeşte-te cu ce ai şi încearcă să faci ca această fericire să dureze cât mai mult!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil să întâmpini unele greutăţi în relaţia de cuplu, şi asta doar din cauza ta.

Impulsivitatea pe care nu vrei sau nu poţi să ţi-o controlezi îşţi va scoate iubitul din minţi în cele din urmă. Încearcă totuşi să nu aduci în discuţie subiecte delicate care ştii că l-ar putea deranja, mai ales dacă nu ai dovezi pentru reproşurile tale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei avea parte de cumpene în această săptămână, însă nu trebuie să fii indiferentă la semnalele de alarmă pe care ţi le transmite organismul.

E posibil ca el să cedeze la un moment dat din cauza ritmului alert în care ai intrat. Menajează-te cât poţi, multe persoane din jurul tău depind de tine!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă pe plan profesional traversezi o perioadă foarte bună, pe plan sentimental vor exista unele neplăceri.

Tot ce trebuie să faci este să eviţi certurile, cu toate că îţi este greu şi ai vrea să spui mai multe. Nu vei rezolva nimic dacă eşti şi tu acidă, e suficient că partenerul tău nu se află într-o pasă prea bună!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod