Horoscop. Cum vei evolua în carieră în luna septembrie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Vărsător traversează o perioadă bună din acest punct de vedere şi tot ce trebuie să facă este să se bucure de asta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna septembrie vine cu un sentiment de împlinire pentru tine, cel puţin din punct de vedere profesional.
 
Câştigurile sunt pe măsura eforturilor tale, iar aprecierea pe care şefii ţi-o vor arăta îţi bucură sufletul. Vei traversa o perioadă liniştită, în care doar vei culege roadele muncii tale!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti pusă pe fapte mari în această lună şi nu mai ai de gând să pierzi un minut fără să produci ceva.
 
Vrei ca munca ta să aibă rezultate şi vei insista până vei reuşi. Ai şansa de a te învârti în cercuri selecte, ocazie în care vei cunoaşte persoane cu ajutorul cărora poţi evolua în carieră.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei avea parte de o perioadă plină de împliniri pe plan profesional, însă nu vei fi complet satisfăcută.
 
Chiar dacă luna aceasta te descurci de minune la locul de muncă, iar şefii te apreciază mai mult decât de obicei, simţi că tot efortul tău nu este răsplătit aşa cum ar trebui. Nu îţi asuma riscuri şi încearcă să nu faci reproşuri!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei avea parte de o lună bună din punct de vedere profesional, aşa că nu ar trebui să ai mereu emoţii atunci când faci ceva important.
 
Deja cei din jurul tău au multă încredere în tine şi eşti foarte apreciată pentru munca depusă. Nu permite ca laudele lor să creeze presiune asupra ta, altfel rişti să nu mai fi atât de productivă!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Traseul tău profesional din această lună este destul de neclar, chiar şi cei din jurul tău remarcă acest lucru.
 
Ba eşti foarte productivă, ba ai zile pline de eşecuri, iar competeţele tale pot fi puse la îndoială. Nu te lăsa doborâtă de o perioadă mai puţin bună, ci din contră fii mai ambiţioasă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Traversezi o perioadă bună din punct de vedere profesional, şi tot ce poţi face este să te bucuri de asta!
 
Încearcă să nu găseşti în orice ceva în neregulă şi ia lucrurile aşa cum vin. Ai parte de mai multă relaxare, iar asta nu ar trebui să te îngrijoreze, ci doar să te facă să profiţi la maxim de ea!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Relaţiile cu cei din mediul profesional evoluează frumos, iar luna aceasta vei avea parte de momente preţioase alături de colegi şi şefi.
 
O muncă pe care o faci din plăcere şi cu o companie plăcută va deveni mult mai uşoară şi mai de succes. Orice colaborare este benefică, aşa că încearcă să ai mai mult curaj! 

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei avea parte nici de evoluţie în această perioadă, dar nici de eşecuri.
 
Singura diferenţă este că acum apar tot felul de situaţii noi cărora trebuie să te adaptezi rapid. Cu cât înveţi mai multe lucruri, cu atât vei reuşi să ocupi o funcţie mai bună în viitorul apropiat. Este un semn bun faptul că ţi se dau şi alte sarcini.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei fi foarte activă în această lună şi nu vei avea timp de nimic altceva decât de profesie.
 
Cu cât munceşti mai mult şi ai antrenament, cu atât succesul se apropie de tine. Ai şansa de a face o afacere de milioane, şi cel mai probabil este vorba de un credit pentru o locuinţă sau pentru achiziţionarea unei maşini.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de relaxare în această săptămână, munca grea de până acum pare că se apropie de final.
 
Chiar dacă simţi o uşurare enormă, ai face bine să nu devii delăsătoare! Cu cât îţi antrenezi mintea mai mult, cu atât şansele să evoluezi în carieră vor fi mai mari!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ceva nu te mai satisface la locul de muncă şi cu siguranţă nu vei lăsa lucrurile aşa.
 
Dacă simţi că eşti neîndreptăţită, pune punctul pe i şi ia atitudine! Nu accepta să fii exploatată pe acelaşi salariu, dacă nu îţi reuşeşte această iniţiativă, mai bine îţi cauţi altceva!

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca în această lună să fii avansată, iar întreg programul tău să se schimbe.
 
Vei avea mai mult timp liber, însă şi responsabilitatea pentru munca altora va fi mai mare. Încearcă să fii un şef la fel de bun cum ai fost şi în statutul de coleg. Nu te aventura în proiecte care implică foarte mulţi bani!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod