Horoscop. Cum vei evolua în carieră în luna noiembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna noiembrie în carieră şi vezi ce poţi face pentru a evolua profesional!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai toate şansele să ieşi în evidenţă la locul de muncă în această lună.

Eforturile nu vor fi prea mari, însă totul de datorează muncii depuse până acum şi sârguinţei tale. Vei face orice pentru a obţine o funcţie mai bună sau pentru a te bucura de succesul dorit în afacerile în care eşti implicată!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ai deloc energie luna aceasta şi ai atâta nevoie de ea la serviciu sau la şcoală.

Din păcate, acest lucru se va vedea şi vei fi nevoită să suporţi consecinţele faptelor tale. Situaţia ta actuală nu îţi permite să stai degeaba, de aceea învaţă din greşeli şi ascultă mai mult sfaturile celor din jurul tău!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Munca în echipă este favorbilă în această lună, şansele de reuşită fiind mai mari dacă colaborezi cu cei din jurul tău.

Dacă eşti implicată în afaceri, atunci cel mai probabil vei bate palma exact cu cine trebuie pentru a atinge succesul profesional dorit. E nevoie de nervi tari şi muncă multă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti un bun exemplu pentru cei din jurul tău luna aceasta, competenţele tale fiind apreciate de la primul la ultimul angajat.

Determinarea de care dai dovadă atunci când eşti pusă să faci ceva sau lupta de a ajunge să îţi pui ideile în practică îţi vor oferi un bonus în noiembrie!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta vei avea şansa de a cunoaşte pe cineva care te poate ajuta în carieră.

Dacă eşti în căutare de un nou job, cu siguranţă o cunoştinţă mai veche îţi poate deschide uşi pe care tu nu ai fi capabilă de una singură. Pune-ţi în valoare competenţele şi arată tot ce ai tu mai bun!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai parte de tot suportul oamenilor care contează în punerea în aplicare a planurilor tale profesionale.

Uşurinţa cu care comunici cu partenerii de afaceri, colegii sau subordonaţii te ajută să îţi faci o mulţime de prieteni care se vor dovedi de mare ajutor pentru tine în viitorul apropiat. Relaţiile pe care ţi le faci acum îţi vor schimba viaţa!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei avea parte de prea multă linişte la locul de muncă sau la şcoală, de aceea randamentul îţi va fi afectat dramatic.

Din cauza altercaţiilor cu partenerii sau colegii, puterea de concentrare îţi va scădea drastic şi nu vei mai reuşi să îţi duci sarcinile la bun sfârşit. Chiar dacă mulţi dintre ei te-au dezamăgit, nu le intra în joc pentru că vei pierde!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Chiar dacă munceşti mult în speranţa că cineva te va remarca şi îţi va oferi un bonus financiar, acest lucru nu se va întâmpla luna aceasta.

Totuşi, faptul că ai mereu o ocupaţie te face să uiţi de problemele pe care le ai şi chiar să te perfecţionezi în domeniul în care activezi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E momentul pentru investiţii, mai ales dacă îţi doreşti acest lucru de multă vreme.

Vei fi nevoită să lucrezi chiar şi peste program, însă eforturile tale vor fi răsplătite pe măsură. Atunci când ai un obiectiv clar, nimic nu te poate face să nu îl atingi, dar ai grijă să nu calci peste cadavre pentru asta!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dai dovadă de multă forţă de muncă în luna noiembrie, fapt ce te poate ajura să creşti pe scara ierarhică.

Dacă nu ai parte de o avansare, fie ea şi formală, cu siguranţă şefii tăi te au în vizor drept un angajat model. Colectezi bile albe, însă ai şi regrete atunci când nu se întâmplă nimic concret. Dacă ţi se pare că eşti dusă cu vorba, începe să fii mai fermă şi poate chiar ameninţătoare!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Munceşti extrem de mult şi vrei să creşti în ochii şefilor pentru a obţine bonusuri.

Încearcă să păstrezi o limită şi să nu exagerezi cu această atitudine, altfel ai putea crea invidii şi supărări în rândul colegilor. Serviciul este o a doua casă pentru tine, aşa că relaţiile cu aceştia trebuie să fie bune!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai fler în afaceri şi ştii când să intervi şi când să faci un pas înapoi.

Vasta ta cultură generală te va ajuta să deschizi uşi la care nici nu sperai să ajungi, ceea ce te face să fii şi mai plină de tine. Eşti foarte sociabilă, însă ai grijă să nu depăşeşti măsură şi să cazi în penibil!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod