Horoscop. Cum te dai de gol că eşti vinovată, în funcţie de zodia ta

Leu(22 iulie - 22 august)

Devii nervoasă şi încerci să le captezi atenţia celor din jur cu altceva.
 
Dacă din senin te trezeşti că porneşti o dispută, cu siguranţă colegii sau prietenii tăi se vor întreba ce boacăne ai mai făcut. Nu îţi stă în caracter să porneşti tu certuri, de aceea vei atrage atenţia asupra ta. 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Atunci când te simţi vinovată de ceva, încerci să te porţi la fel ca înainte pentru ca cei din jur să nu se prindă, însă nu vei fi prea naturală şi acest lucru va bate la ochi.
 
Dacă eşti mai dură, mai indiferentă şi mai distantă, cu siguranţă celor din jur li se va părea ciudat. 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai tendinţa de a-i acuza pe cei din jurul tău înainte ca ei să apuce să o facă, acest lucru enervându-i la maxim pe aceştia.
 
Găseşti motive penibile şi nimeni nu te va crede. Faptul că te ataci în acest mod va arăta clar că ai ceva de ascuns.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Atunci când ai ceva de ascuns vei deveni destul de agresivă şi ai tendinţa de a fi rea cu cei din jurul tău.
 
Le găseşti nod în papură chiar dacă nu ai motive şi ai o atitudine defensivă destul de evidentă. Încerci astfel să le captezi atenţia cu altceva, însă nu îţi iese de cele mai multe ori.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti destul de aiurită atunci când te simţi vinovată de ceva şi încerci în permanenţă să găseşti scuze pentru faptele tale.
 
Din păcate nu păstrezi o constanţă în informaţiile pe care le oferi celor din jur, fiind foarte uşor de prins cu minciuna. Nu eşti capabilă să muşamalizezi nimic şi te dai singură de gol!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Cu siguranţă atunci când ştii că eşti vinovată de ceva vei face tot posibilul să îl faci pe altul să îşi asume faptele tale.
 
Eşti convingătoare, însă dacă exagerezi vei fi imediat prinsă. Consideri că dacă tu faci unele lucruri şi cei din jurul tău o fac, aşa că tratezi cu nonşalanţă şi nu arăţi regret.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

La tine este simplu, toţi cei din jur îşi vor da seama că ai făcut o boacănă atunci când încerci să te scuzi şi să dai prea multe explicaţii.
 
Chiar şi când vine vorba de greşeli minuscule, ai tendinţa de a le acorda prea multă importanţă şi atunci atragi mai mult atenţia asupra lucrului respectiv.
 
 

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Atunci când greşeşti ai tendinţa de a te purta mult mai bine decât de obicei cu persoana în cauză, iar prin asta atragi mai mult atenţia asupra ta.
 
Linguşelile şi faptele menite să îţi compenseze greşelile nu vor face altceva decât să te afunde mai rău. 

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Atunci când ştii că ai greşit ai tendinţa de a deveni uşor agresivă şi să te aperi imediat după faptă.
 
Siguranţa cu care afirmi că nu ai făcut nimic neportivit va atrage atenţia asupra ta, mai ales dacă nu ţi se aduc acuze. Cei care te cunosc bine ştiu că este o formă de autoapărare, în alte condiţii ai fi degajată şi ai lua totul în râs.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Deşi de obicei eşti foarte dură, atunci când greşeşti începi să devii mai maleabilă sau poate chiar exagerat de tolerantă.
 
Sunt cazuri în care te grăbeşti să acuzi tu înainte de a fi prinsă, tocmai pentru a te asigura că nimeni nu se va gândi la tine. Din păcate, efectul va fi total invers!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te dai de gol prin agitaţia cu care acţionezi, iar uneori îi acuzi pe cei din jurul tău de greşeli pe care le-ai comis chiar tu.
 
Dacă te trezeşti din senin zicând lucruri pe care în mod normal nu le spui, cu siguranţă vei atrage atenţia asupra ta şi până la urmă vei fi prinsă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Atunci când te simţi vinovată de ceva sau faţă de cineva, ai tendinţa de a te izola şi de a trata cu răceală persoana respectivă.

Distanţa pe care o arăţi va fi ca un beculeţ care semnalează o problemă, mai ales dacă în mod normal eşti foarte deschisă şi sociabilă. Ţi-e frică să recunoşti, de aceea alegi să fugi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod