Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 7-13 decembrie. Află ce spun astrele!

Nativa din Vărsător va fi destul de îngândurată în această perioadă şi cel mai probabil va cădea în depresie dacă alege să se izoleze.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Oboseala îşi va spune cuvântul în această săptămână şi nu vei reuşi să tragi prea mult de tine pentru a termina ce ai început.

Indicat ar fi să nu lucrezi până la epuizare, ci să iei pauză imediat ce dai semne de slăbiciune. Mănâncă mai bine şi dormi mai mult!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Totul depinde numai de tine în această săptămână, mai ales atunci când vine vorba de energie.

Cu cât ai mai multă grijă de organismul tău, cu atât vei da mai mult randament acolo unde ai nevoie. Puterea ta de concentrare se bazează doar pe faptele tale!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei fi destul de îngândurată în această perioadă şi cel mai probabil vei cădea în depresie dacă alegi să te izolezi.

Gândurile pe care le ai atunci când eşti singură te vor face să te întristezi şi mai atre, aşa că încearcă să fii mai comunicativă şi să nu te fereşti de oameni!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Mergi la medic în această săptămână pentru a-ţi face un control de rutină, doar aşa vei descoperi la timp dacă ai ceva sau nu.

Chiar dacă rezultatele nu vor fi perfecte, indicat este că nu laşi afecţiunile să se agraveze şi să îţi dea bătăi de cap pe viitor.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă trebuie să îţi protejezi tot mai mult setul de valori pe care îl ai.

Cu cât eşti mai fermă, cu atât vei căpăta mai multă încredere în tine şi vei fi mai puternică psihic!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca în această săptămână să fii mult mai sensibilă decât de obicei şi unele veşti să te doboare.

Învaţă să fii mai indiferentă şi să nu te laşi afectată de orice zvon pe care îl auzi, acum ai nevoie să fii puternică şi să îţi protejezi sănătatea.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Stresul la care eşti supusă zi de zi pe plan profesional îţi va afecta organsimul pe termen lung.

Trebuie să ai grijă să să previi aceste probleme dacă nu vrei să ai de furcă mult timp de acum înainte. Relaxează-te mai mult şi ia pauzele care ţi se cuvin atunci când trebuie!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu eşti în cea mai bună formă a ta în această săptămână, însă nici nu trebuie să te vaiţi la cea mai mică durere pe care o simţi.

Nu ai energie şi asta se vede prin tot ce faci, de aceea trebuie să iei măsuri şi o pauză de la locul de muncă este cea mai bună soluţie!

Leu(22 iulie - 22 august)

Exagerezi deja de ceva vreme cu mâncatul la orele nepotrivite şi acest lucru se va vedea în această perioadă.

Pe lângă faptul că te vei îngrăşa şi nu te vei mai simţi bine în pielea ta, şi sănătatea îţi va fi pusă în pericol.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta ar trebui să asculţi mai mult de sfaturile celor dragi şi să adopţi un stil de viaţă sănătos.

Programul tău este total dezorganizat şi asta se vede atât prin nivelul tău de energie, cât şi prin înfăţişarea ta. Ai mai multă grijă de tine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei avea probleme de sănătate în această perioadă, deşi excesele cu care îţi chinui organismul nu sunt deloc de ignorat.

Chiar dacă nu simţi acum nimic, cel mai probabil în viitorul apropiat vei fi lovită de multe afecţiuni ale sistemului digestiv.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ştii că suferi de anumite afecţiuni, săptămâna aceasta te vei ocupa de tratarea lor, iar rezultatele vor fi spectaculoase.

Orice problemă pe care o vei descoperi la timp şi căreia îi vei da atenţie va dispărea ca prin minune de cum păşeşti la medic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod