Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 13-19 iulie. Află ce spun astrele!

Nativa din Fecioară trebuie să se protejeze de razele arzătoare ale soarelui, altfel s-ar putea alege cu dureri mari de cap.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei avea prea multă energie în această săptămână, dar nici nu vei întâmpina probleme serioase de sănătate.

Ar trebui să depui mai mult efort pentru a-ţi recupera încrederea în tine, doar aşa vei reuşi să te simţi mai bine în propria piele. Nu face excese!

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele probleme cu digestia, iar durerile de stomac pot fi insuportabile.

Cauzele pot fi numeroase, mai ales că în ultimul timp ai avut un stil de viaţă total dezorganizat. Încearcă să elimini stresul şi să îţi faci un program alimentar strict.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai grijă cu vremea toridă din aceste zile şi nu risca să pleci la drum fără ochelari se soare ori pălărie.

Riscul de a face insolaţie este unul mare, şi acum nu îţi permiţi să ai pauze de acest gen. De tine depinde totul, aşa că gândeşte pe termen lung şi nu lăsa comoditatea să pună stăpânire pe tine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă trebuie să te fereşti de căldură cât de mult poţi.

Nu te forţa să lucrezi mai mult decât poţi, altfel organismul va striga după ajutor. Somnul este cea mai bună soluţie pentru a-ţi reîncărca bateriile atunci când ai obosit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei fi destul de emotivă în această săptămână şi nu vei reuşi să te concentrezi prea bine pe propriile probleme.

Ia lucrurile încet şi nu te forţa să stai mai mult la birou tocmai pentru a-ţi termina treaba, altfel vei avea de suferit şi te vei îmbolnăvi. Lucrează la prevenţie, nu la tratare!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este foarte important ca în această săptămână să faci primii paşi spre întărirea psihicului tău, nu mai poţi sta în situaţia în care eşti.

Faptul că eşti mult prea sensibilă te trage în jos, mai ales pe plan profesional. Ai nevoie de câţiva prieteni care îţi pot da un exemplu bun!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Orice exces pe care îl faci va avea repercusiuni în această săptămână, aşa că ai mare grijă în tot ce faci.

Chiar dacă vei sta mai stresată la început până te obişnuieşti, indicat ar fi să îţi faci un program strict de mese, dar şi de somn.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca în această perioadă să întâmpini unele probleme de sănătate, însă indiferent de natura lor vei găsi rezolvarea doar la medic.

Fă-ţi timp pentru un consult şi nu te lăsa pierdută în detalii omiţând exact ce este mai important. Partenerul tău te susţine şi te ajută cât poate!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei fi plină de energie în această săptămână şi nimic nu te poate opri să îţi duci planurile la bun sfârşit.

Vei reuşi să bine dispui pe toată lumea din jurul tău şi vei fi apreciată pentru optimismul de care dai dovadă în ciuda micilor probleme pe care le ai. Distacţia este cuvântul cheie al acestei perioade, însă nici munca nu va fi mai prejos.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Fizic te vei simţi destul de bine în această săptămână, însă psihicul lasă de dorit.

Eşti mai sensibilă decât de obicei, iar toate evenimentele nefericite din trecut par a-ţi reveni acum în minte. Fii tare şi încearcă să laşi totul în urmă, făcându-ţi tot mai multe planuri de viitor. Este o perioadă mai dificlă, însă nu va dura prea mult!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Indiferent de semnalele de alarmă pe care ţi le transmite organismul tău, trebuie să mergi la medic sau să încerci să le rezolvi de una singură.

Este foarte important să elimini stresul de zi cu zi, pentru că el este principalul vinovat pentru lipsa de energie şi concentrare cu care te confrunţi. Din cauza timpului liber limitat uiţi să mănânci cât trebuie, când trebuie!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să ai mai multă grijă de tine în această săptămână şi să nu te laşi afectată de problemele celor din jur.

Este foarte important să eviţi excesele şi să găseşti un echilibru în viaţa ta. Cu cât mănânci mai echilibrat şi te odihneşti cât îţi cere organismul, cu atât vei avea mai multă energie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod