Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna noiembrie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Fecioară poate avea unele probleme din cauza alimentaţiei, dar şi pentru că nu se odihneşte suficient.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei fi foarte energică în această perioadă, iar reuşitele din carieră te vor face să te simţi de excepţie.

Priveşti cu mai mult optimism spre viitor, însă eşti destul de agitată şi uneori neatentă. Riscul de accidentări este crescut tocmai din această cauză şi ar trebui să fii mai prudentă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este foarte important ca în această lună să nu faci schimbări bruşte în stilul tău de viaţă, altfel organsimul tău va fi dat peste cap.

Există pericole la tot pasul, de aceea trebuie să fii mai atentă la persoanele bolnave din jurul tău. O igienă mai atentă te poate scuti de unele boli contagioase.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

În ciuda agitaţiei din jurul tău, luna aceasta rămâi plină de energie şi voie bună.

Spre finalul lui noiembrie însă, ai putea întâmpina unele probleme de sănătate din cauza neglijenţei cu care îţi tratezi organismul. Este foarte important să te adaptezi condiţiilor meteo atunci când se cere acest lucru în mod special!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu începi această lună prea în forţă, însă îţi recapeţi din vitalitate pe măsură ce timpul trece.

Nu e nevoie să faci tu ceva în acest sens, e posibil ca schimbările prin care treci să te fi bulversat puţin. Încearcă să fii mai optimistă şi să priveşti cu mai multă încredere spre viitor!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti destul de agitată, iar stresul pe care îl resimţi zi de zi îşi va pune amprenta asupra organismului tău.

Munceşti prea mult şi nu ştii când ar trebui să te opreşti, de aceea spre finalul lui noiembrie rişti ca extenuarea să te îmbolnăvească. Un minim efort pe care ai putea să îl depui ar fi să îţi respecţi un program alimentar strict!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă fizic stai foarte bine în această perioadă, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre psihicul tău.

Încearcă să te protejezi mai mult de tot ce este negativ în jurul tău şi să nu mai crezi chiar tot ce se spune despre tine. Ia partea bună a lucrurilor şi nu acţiona impulsiv!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Începi această lună în forţă, însă nu o termini deloc promiţător.

Cu cât zilele trec, cu atât starea ta se înrăutăţeşte şi rişti să te alegi cu probleme grave dacă tratezi cu superficialitate. Este un moment bun pentru a merge la un control de rutină, astfel nimic nu te va lua pe nepregătite!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei fi mai preocupată decât de obicei de acest sector al vieţii tale şi nu este deloc un lucru rău.

Vei şti să tai răul de la rădăcină şi îţi doreşti să arăţi şi să te simţi mai bine. Încearcă să introduci sportul în viaţa ta, mai ales acum când vremea nu îţi mai permite atât de multă mişcare în aer liber!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna aceasta vei fi mult mai sensibilă decât de obicei, de aceea se impune o mai multă stricteţe atunci când vine vorba de sănătatea ta.

Este foarte important să tratezi orice mică problemă care se iveşte şi să acţionezi întotdeauna după indicaţiile medicului!

Leu(22 iulie - 22 august)

Orice mic exces va fi taxat în această lună, de aceea trebuie să fii foarte echilibrată.

Fie că este vorba de alimentaţie sau de odihnă, trebuie să acţionezi niciodată după cum îţi pofteşte inima. Ai grijă de tine pentru a nu-ţi crea neplăceri, însă gândeşte-te şi la persoanele care ţin la tine şi pe care le-ai face să sufere.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă luna aceasta vei întâmpina probleme de sănătate, trebuie să ştii că va fi doar vina ta!

Dacă te neglijezi, atunci vei ceda la un moment dat, iar organismul nu îţi va mai asculta comenzile. Chiar dacă eşti stresată la locul de muncă, nu uita să mănânci şi nici să te odihneşti!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei avea un tonus bun în această lună, însă trebuie să ai grijă să nu îl pierzi.

Nu vor fi excluse unele probleme de digestie sau poate chiar dentare. Mergi la doctor atunci când nu mai poţi ţine situaţia sub control, altfel se vor agrava şi vei avea mai mult de furcă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod