Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna iunie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Capricorn trebuie să asculte cu atenţie sfaturile medicului, mai ales dacă suferă deja de ceva vreme de anumite afecţiuni.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Reușitele pe care le ai în această lună te vor umple de energie și te vor face să uiți de toate problemele pe care le ai.

Cu toate acestea, nu trebuie să ignori ceea ce îți poate pune în pericol sănătatea, chiar dacă nu ai timp să îi acorzi o atenție deosebită acestui sector. Fără excese vei scăpa de orice grijă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Începi această lună nefiind într-o formă prea bună, unele probleme mai vechi de sănătate îți vor da bătăi de cap.

Dacă digestia îți creează neplăceri de ceva vreme, ai face bine să te ferești de excese alimentare, dar și să renunți la vicii!

Leu(22 iulie - 22 august)

Reușitele de care te bucuri în această lună te vor umple de energie în această perioadă, dar îți vor oferi și șansa de a-ți trata mai atent probleme de sănătate cu care te confrunți.

Cum situația financiară ți se va îmbunătăți, iar timpul liber va fi mai mare, o vizită la un doctor bun nu ar trebui să lipsească.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești pregătită pentru orice luna aceasta, așa că orice mică neplăcere cu care te vei confrunta își va găsi sfârșitul într-un timp foarte scurt.

Este foarte important să nu ignori semnalele de alarmă pe care ți le transmite organismul, altfel vindecarea va fi mai greoaie.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai grijă la ieșirile impulsive luna aceasta, îți pot crea neplăceri atât ție, cât și celor din jurul tău.

Micile dureri de cap vor fi cu siguranță inevitabile dacă nu reușești să nu mai pui la suflet criticile și răutățile celor din jur. Încearcă să nu te implici emoțional în proiectele care ți-au fost repartizate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Stresul și orele peste program din ultima perioadă își vor pune amprenta asupra organismului tău luna aceasta, și ai face bine să realizezi acest lucru și să iei măsuri.

Învață unde trebuie să te oprești și încearcă să te relaxezi și să îți reîncarci bateriile. O minivacanță este tot ce îți trebuie!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Sănătatea nu îți va crea probleme luna aceasta, dar cu toate acestea nu ar trebui să faci tot ce îți trece prin cap.

Fii prudentă, riscul de accidentări este mare! Dacă te păstrezi și te îngrijești acum, viitorul tău va fi unul liniștit.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Este foarte important ca luna aceasta să asculți de sfaturile medicului și să nu te joci cu sănătatea ta.

Dacă știi că suferi de unele afecțiuni, acordă-le atenția cuvenită și încearcă să le rezolvi cât de rapid poți. Renunță la alte activități în favoarea procesului tău de vindecare!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vremea frumoasă de afară te împinge luna aceasta către tot felul de activităţi distractive, aşa că acceptă-le pentru că ai suficientă energie pentru ele.

Sportul este foarte important pentru tine, pentru că te va ajuta atât la minte, cât şi la corp.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu o duci nici rău, dar nici bine în această lună, sănătatea îţi poate crea probleme nedorite exact atunci când te aştepţi mai puţin.

Dacă ştii că suferi de vreo afecţiune, ţine-o sub observaţie indiferent câte ai avea pe cap!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei fi plină de energie în această lună, iar încrederea în forțele proprii te vor ajuta să treci peste micile neplăceri pe care le poți întâmpina.

Mișcarea pe care o faci zilnic te ajută să ai un tonus de zile mari și să fii mai productivă ca oricând.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă în această lună să nu exagerezi cu nimic, ar fi și păcat să îți provoci singură o stare proastă.

Ai energie și voie bună, de ajuns cât să poți muta munții din loc. Dacă suferi deja de unele afecțiuni, ai grijă să respecți cu strictețe sfatul medicului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod