Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna iunie, în funcţie de zodia ta

Descoperă cum stai cu sănătatea în luna iunie şi ce poţi face în cazul în care întâmpini probleme!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea destulă energie luna aceasta astfel încât să faci tot ce ţi-ai propus.

Trebuie să fii mai optimistă atunci când dai puţin de greu şi nu să faci o dramă dintr-o simplă durere de cap. Important este să fii prudentă în trafic, riscul de accidentări este crescut!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei vedea o îmbunătăţire a dispoziţiei tale luna aceasta, însă nu este exact cea care trebuie.

Tonusul tău este unul mai bun şi vei avea mai multă energie pentru a munci sau pentru a te ocupa de viaţa ta personală. Este foarte important să nu îţi iroseşti toate resursele dintr-o dată!

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti într-o formă fizică de invidiat luna această şi eşti extrem de optimistă.

Starea ta de bine îi inspiră pe cei din jurul tău şi îi ajută să treacă mai uşor peste problemele cu care se confruntă. Spre final e posibil să îţi încetinească ritmul, însă este perfect normal şi uşor de redobândit!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Începi luna în forţă, însă spre finalul ei e posibil să te confrunţi cu unele probleme de sănătate.

Nu este nimic de speriat, însă trebuie să te ocupi de ele şi să le tratezi. În alte condiţii, aceste banale afecţiuni pot căpăta altă importanţă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Toate s-au strâns pe capul tău luna aceasta şi deşi încerci să pari puternic, adevărul este că ai cedat din toate punctele de vedere.

Este foarte important să înveţi să spui nu şi să faci ce te reprezintă, altfel de vei extenua fizic şi psihic. Ascultă de sfatul partenerului de viaţă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei avea parte de o lună prea liniştită pe acest plan al vieţii tale, însă trebuie să îţi păstrezi calmul.

Adună-te şi ia orice eşec ca pe o experienţă din care ai învăţat ceva. Riscul de accidentări este crescut din cauza faptului că eşti mult prea stresată şi astfel devii neatentă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă te confrunţi cu unele probleme de sănătate încă de ceva vreme, luna aceasta trebuie să fii mult mai atentă.

Este foarte important să rezişti în faţa tentaţiilor, mai ales cele culinare. Ai nevoie de un regim strict şi de un program şi un stil de viaţă mult mai echilibrat!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ocupă-te cu mai multă responsabilitate de acest aspect al vieţii tale, altfel o să te trezeşti cu probleme pe care nu le mai poţi rezolva.

Dacă previi şi îţi iei toate măsurile pentru a-ţi întări sistemul imunitar scapi de agravarea unor afecţiuni cu care te confrunţi sau la care eşti predispusă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Începi luna în forţă, însă nu tot aşa o vei termina. Adoptă un stil de viaţă sănătos şi astfel vei scăpa de mult probleme.

Sportul este foarte important şi ţi-a lipsit cu desăvârşire în ultima perioadă şi nu e cazul să te scuzi că nu ai avut timp. Fă echipă cu cineva care poate fi un exemplu pentru tine!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Există riscul ca în această lună să întâmpini unele probleme de sănătate şi să nu poţi face nimic altceva decât să aştepţi.

Cel mai probabil este vorba de o alergie sau de un virus pe care l-ai luat de la cei din jurul tău. Păstrează-ţi calmul şi nu te întrista pentru că nu mai poţi face ce ţi-ai propus.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna aceasta va fi una destul de agitată pentru tine şi e posibil să cedezi la un moment dat psihic, dar şi fizic.

Încearcă să ai mai multă grijă de tine şi să te opreşti atunci când simţi că ai obosit. Sistemul tău imunitar este slăbit şi rişti ca bolile să se prindă mult mai repede de tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această lună, dar asta nu înseamnă că poţi face excese.

Evită să ai un stil de viaţă dezorganizat, axează-te pe sport şi pe activităţi care te relaxează. Trebuie să înveţi să nu mai pui la suflet răutăţile celor din jur!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod