Horoscop: Cum stai cu sănătatea în 2013. Descoperă previziunile pentru zodia ta!

Află care va fi starea ta de sănătate în 2013, în funcţie de zodie. Vezi care sunt motivele de îngrijorare şi cum să le faci faţă, dar şi ce schimbări să faci în noul an pentru ca starea ta de sănătate să fie la cote înalte.
1 din 13

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Veţi începe anul 2013 foarte bine din punctul de vedere al sănătăţii, în ciuda unor slăbiciuni ale sistemului digestiv. Cu Venus în sectorul sănătăţii nu aveţi nimic serios de care să vă temeţi. Dar Venus retrograd poate slăbi temporar sistemul digestiv, în timp ce vă va crește foarte mult pofta de mâncare. Atenţie, aşadar: că să te bucuri de o sănătate perfectă, ar fi bine ca, pentru o vreme, să fii mai atent la dietă, în general, sau chiar să ai în vedere începerea unui regim special.
Trecând la lunile de primăvară, dacă nu vei face excese necontrolabile, nu va apărea nicio influenţă serioasă, de care să te temi. În plus, planete ce dau energie, cum ar fi Marte, Jupiter sau Uranus, sunt toate bine aspectate şi Capricornii vor avea un tonus fizic şi mental impecabil. Trebuie doar să aveţi grijă ca acest exces de energie să nu se transforme în nervozitate, care are consecinţe şi în planul sănătăţii.
În partea a două a anului 2013, în ceea ce priveşte sănătatea, Saturn în tranzit vă invită la disciplină şi regularitate mai mare în viaţă. Nativilor le va fi mult mai bine dacă îşi vor controla regimul de viaţă, cel alimentar şi de odihnă.
Influențele planetare în ultima parte a anului 2013 vă vor da un mare dinamism, dar poate duce, ocazional, şi la un exces de tensiune nervoasă. Totul va fi bine dacă îţi vei face timp pentru a te relaxa, de îndată ce simţi nervozitate. Poţi să-ţi consumi energia făcând sport, acest lucru este cel mai bun mod de a-ţi recâştiga echilibrul energetic. Echilibru care îţi va da speranţe că nimic nu s-a înrăutăţit, privitor la starea de sănătate.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Pop Carmen pe 2 Ian 2013, 12:23
    sanatate, echilibru psihic

    Draga Lavinia, Pentru problemele pe care spui ca le ai, ti-as recomanda ceva care l-a pus pe picioare si pe socrul meu, care sufera si el de diabet de ani de zile. Daca esti interesata, scrie-mi la fanladys@yahoo.com.

    0
    1

  • STEFAN-MIHAELA pe 2 Ian 2013, 09:56
    ce spun astrele de zodia mea -balanta in 2013

    cum voi sta cu sanatatea anul acesta

    4
    0

  • Lavinia pe 23 Dec 2012, 00:39
    sanatate ,echilibru psihic, iubire ,intelepciune ,crdinta ,bani ...

    Am Diabet tip1 de aprox.2ani,ma tratez cu 4/Insuline pe zi .Sunt casatorita a-2 oara in strainatate ,unde am o ingrijire mai speciala fiind Diabetka.Am un sot tare intelegator,am 2 fete in Romania pe care le ajut mult si un baiat al sotului cu care lokuim.Uneori nu-mi gasesc linistea,ma tem de moarte,obosesc repede.imi revin a 2-a zi o iau de la capat,unoeri sunt destul de nervoasa mi-e dor de fete

    16
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod