Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 9-15 noiembrie. Previziuni!

Nativa din Peşti va avea ocazia în această perioadă să reia o relaţie mai veche, însă nimic nu va mai fi la fel.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână vei reuşi să capeţi din nou încrederea de altădată în partenerul tău de viaţă.

E posibil să îţi fi greşit destul de grav, însă merită o a doua şansa dacă te simţi capabilă să o oferi. Dacă eşti singură, acum este şansa ta de a face o alegere bună, admiratorii sunt mulţi şi de calitate.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

O veche iubire este pe punctul de a-ţi strica liniştea care abia s-a instalat în viaţa ta.

Nu îi permite acestei persoane să te facă să suferi din nou şi nu face nici tu la rândul tău pe altcineva să sufere. Dacă încă nu ai putut trece peste şi sentimentele sunt tot intense, atunci vezi ce vrea de la tine şi lămureşte-te!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Cu cât eşti mai sociabilă, cu atât şansele de a-ţi găsi un iubit cresc.

Încearcă să accepţi invitaţiile prietenilor în club sau la plimbări, te vei relaxa şi vei avea şi alte beneficii. Dacă ai o relaţie stabilă, atunci încearcă să o animezi puţin aducând ceva nou măcar în dormitor!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei avea deloc timp de dragoste în această săptămână, eşti mult prea preocupată să te distrezi alături de prietenii tăi.

Deocamdatată nu vrei niciun fel de angajament şi vrei să te bucuri la maxim de libertate. Dacă ai un iubit stabil sau eşti căsătorită. e posibil să fii tentată să calci puţin strâmb şi să flirtezi cu alţi bărbaţi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Încearcă să nu te laşi afectată de ce spun cei din jur şi să îţi păstrezi relaţia amoroasă la adăpost.

Sunt mulţi care îţi vor răul şi ar putea minţi doar ca să te facă să suferi şi să îţi strice liniştea din sânul familiei. Fii puternică şi luptă pentru ce e al tău atât timp cât nu ai dubii!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă în această săptămână să rezolvi toate problemele care există între tine şi partenerul tău de viaţă.

Cel mai probabil de vină este rutina şi timpul mult prea scurt în care vă puteţi bucura de intimitate. Nu reacţiona impulsiv chiar dacă nu vezi aceeaşi dorinţă şi din partea iubitului!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă eşti singură, săptămâna aceasta ai toate şansele să îţi găseşti alesul.

Astrele sunt de partea ta, însă trebuie să renunţi la a mai fi atât de pretenţioasă cu privire la potenţialii iubiţi. Dacă eşti angajată într-o relaţie de mult timp şi problemele dintre voi sunt mai adânci decât ai fi vrut, atunci trebuie să aduci ceva nou în intimitate.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această săptămână, astrele sunt de partea ta şi te ajută să îţi rezolvi unele probleme.

Relaţiile cu familia se îmbunătăţesc simţitor, fără să faci tu ceva anume în acest sens. Trebuie să nu fugi atunci când apare primul obstacol în calea ta, ci să lupţi pentru ceea ce iubeşti!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Familia este foarte importantă pentru tine, iar săptămâna aceasta vei avea ocazia să le şi demonstrezi acest lucru.

Eşti foarte atentă de obicei cu iubitul, părinţii sau copiii tăi, însă acum eşti pusă pe fapte mari. Cu siguranţă le pregăteşti o surpriză de zile mari, însă ai grijă şi ţine cont de ce ştii că îşi doresc mai mult!

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o săptămână a schimbărilor şi cel mai probabil vei avea ocazia să o iei de la capăt fără să te uiţi în urmă.

Dacă eşti angajată într-o relaţie care nu te mai satisface, spune stop şi porneşte în căutări. Este foarte important să experimentezi înainte de a lua o decizie, altfel rişti să dai de persoane care te vor face să suferi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă te-ai certat recent cu iubitul şi simţi că vă apropiaţi cu paşi repezi către o despărţire finală, atunci fă tu primul pas spre împăcare.

Orice distanţă care se instalează între voi acum poate provoca mai mult rău decât bine, aşa că nu lăsa orgoliul să pună stăpânire pe tine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei fi foarte energică în această săptămână şi îţi vei bucura partenerul prin atitudinea ta.

Simţi nevoia de afecţiune, dar în egală măsură să o şi oferi. Încearcă să faci unele vizite rudelor, dar neapărat să fii însoţită de iubitul tău, se vor bucura enorm. Relaţia ta este pregătită să treacă la nivelul următor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod