Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 7-13 decembrie. Previziuni!

Nativa din Săgetător traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, iubitul său oferindu-i tot ce are nevoie pentru a fi fericită.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei avea multe avantaje în această săptămână, mai ales pe plan personal.

Partenerul de viaţă te surprinde în fiecare zi şi eşti mulţumită de atmosfera din sânul familiei. Dacă eşti singură, preocupările tale vor fi cu totul altele, cariera şi şcoala vor fi pe primul lor, dar eforturile tale vor fi răsplătite pe măsură.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Este o săptămână bună pentru planuri de viitor, mai ales dacă ai un partener de mult timp.

Încearcă să nu mai pierzi timpul în acelaşi stadiu şi să treci la nivelul următor cât de repede poţi. Cu siguranţă şi iubitul tău îşi doreşte acelaşi lucru, doar trebuie să comunicaţi mai mult!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dramatizezi prea mult şi în această săptămână partenerul tău îţi va reproşa acest lucru.

Încearcă să fii mai relaxată şi să nu dai alt sens vorbelor pe care le auzi. Renunţă la a mai fi cicălitoare din nimicuri, nu orice greşeală trebuie tratată cu atât patos. Cu cât eşti mai indiferentă, cu atât vei fi mai fericită!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu ai timp de viaţa personală în această săptămână şi poate fi un avantaj în cazul în care nu eşti angajată în vreo relaţie sentimentală.

Dacă ai un iubit, acesta se va simţit dat la o parte în favoarea carierei şi s-ar putea revolta atunci când ţi-e lumea mai dragă sau atunci când vei avea foarte multă treabă de făcut!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o săptămână bună pentru tine, evoluezi rapid în carieră, dar şi pe plan personal.

Dacă eşti singură nu se zăresc şanse de a-ţi găsi partenerul potrivit, dar nici nu te preocupă prea tare acest aspect al vieţii tale. Te simţi bine aşa cum eşti şi reuşeşti să te bucuri de lucrurile mărunte pe care alte dăţi le ignorai total.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Va fi o săptămână banală pentru tine, fără întâmplări spectaculoase şi fără provocări.

Este foarte important să te menţii cât de ocupată poţi pentru a evita să te concentrezi pe problemele cu care te confrunţi pe plan sentimental. Încearcă să schimbi ceva atât în intimitate, cât şi în comunicarea cu iubitul tău!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei fi destul de melancolică în această săptămână şi te gândeşti la trecut mai mult decât de obicei.

Încearcă să ieşi din această stare imediat cum vezi că se instalează, altfel îi vei prost dispune şi pe cie din jurul tău, în special pe iubit sau soţ. Nu regreta timpul trecut şi profită mai mult de prezent, nu mai poţi schimba nimic!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te vei enerva foarte uşor pe cei dragi în această săptămână, mai ales pe partenerul de viaţă.

Încearcă să îţi ţii în frâu reacţiile impulsive dacă nu vrei să îl îndepărtezi de tine! Dacă eşti singură, vei avea parte de liniştea mult doritpă, dar şi de distracţia de care o femeie cu angajamente nu se poate bucura!

Leu(22 iulie - 22 august)

Va fi o săptămână frumoasă pentru tine, eşti împlinită din toate punctele de vedere, dar mai ales în dragoste.

O veste pe care ai primit-o recent vă schimbă radical viaţa, ţie şi partenerului tău, însă sunteţi mai mult decât pregătiţi pentru asta! Cel mai probabil este vorba de apariţia unui copil!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Simţi că tu duci tot greul în relaţie şi săptămâna aceasta e posibil să izbucneşti.

Calculează-ţi cu grijă reacţiile, însă transmite mesajul care vrei să ajungă la iubitul tău. Fii clară, calmă şi pune punctul pe i. Dacă acesta te dezamăgeşte, nu ezita să iei în calcul şi despărţirea!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti pusă într-o situaţie dificilă în această perioadă, cel mai probabil o bârfă îţi va ajunge la urechi şi nu va fi deloc plăcut.

Încearcă să te informezi exact înainte de a-ţi trage partenerul la răspundere şi cu siguranţă rezultatul te va mai linişti puţin. Nu lua în seamă tot ce se spune şi lasă-te ghidată de sentimente!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se vor întâmpla multe evenimente în această perioadă, unele mai plăcute, altele mai puţin plăcute.

Din tot ce se petrece trebuie să extragi doar partea bună şi să nu îţi pierzi speranţa cu privire la viaţa ta alături de iubit. Viitorul vi-l faceţi singuri şi nu ar trebui să luaţi în considerare părerile celor care vor să vă pună beţe în roată!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ilie Mihut pe 2 Dec 2015, 21:24
    dragostea

    Cum ar zice un filozof, prieten bun: Cu dragostea stau bine, cu f.....l stau mai prost!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod