Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 27 aprilie-3 mai. Previziuni!

Nativa din Taur va avea dubii legate de relația ei în această perioadă, deși nu demult părea cea mai fericită în brațele iubitului său. 

Taur

Vei avea dubii legate de relația ta în această perioadă, deși nu demult păreai cea mai fericită în brațele iubitului tău.
 
Dacă vrei să revii la o atmosferă plăcută, trebuie neapărat să purtați o discuție serioasă cu privire la comportamentul vostru. Dacă lăsați lucrurile să curgă natural, atunci vă puteți trezi că nu mai sunteți împreună.

Gemeni

Ai renunțat de ceva vreme să te mai gândești la un viitor comun alături de partenerul tău, dar în această perioadă o vei și spune.
 
Chiar dacă îți vei face dușmani și vei primi multe critici, este bine să nu rămâi într-o relație doar pentru că vor alții. Gândește-te la fericirea ta înainte de toate!

Rac

Vei avea parte de o săptămână agitată, în care toți par că au nevoie de atenția și de ajutorul tău.
 
Încearcă să te ocupi de ce este prioritar și nu mai încerca să îi mulțumești pe toți, vei sfârși prin a obține exact contrariul. Iubitul tău ar trebui să fie primul care să te înțeleagă!

Leu

Cel mai probabil, în această săptămână nu vei avea timp de viața ta sentimentală, iar partenerul tău s-ar putea simți lezat.
 
Chiar dacă vei forța ușor nota, acesta va ajunge să te înțeleagă și să îți fie alaturi cu promisiunea că nu vei mai proceda la fel data viitoare. 

Fecioară

Vor exista unele discuții aprinse între tine și partenerul tău în această săptămână, însă veți reuși să le finalizați cu zâmbetul pe buze.
 
După orice ploaie răsare soarele, însă nu trebuie să vă bazați doar pe asta. Lucrați mai mult la capitolul înțelegere.

Balanță

Viața ta sentimentală traversează o perioadă foarte liniștită, și frumoasă în același timp.
 
Nu vei avea parte de evenimente notabile, însă te vei bucura din plin de relația pe care o ai și de iubirea pe care ți-o poartă partenerul tău de viață. Respectul dintre voi vă ajută să evoluați frumos.

Scorpion

Te bați cap în cap cu partenerul tău în această săptămână și se pare că nu puteți să ajungeți la nicio înțelegere.
 
Fie că este vorba de un eveniment la care ar trebui să ajungeți, fie de o întâlnire cu familia, clar este că nu puteți să treceți peste orgoliu și transformați orice activitate într-o corvoadă.

Săgetător

Relația ta va fi pe primul loc în această săptămână, și asta doar pentru că așa îți dorești.
 
Simți nevoia de multă afecțiune și acum este momentul să o oferi, dar să o și primești. Iubitul tău se va bucura la aflarea veștii, însă dacă ești singură, vei fi ușor deprimată.

Capricorn

Încearcă să nu te cerți din nimicuri cu iubitul tău în această săptămână, nu tot ce auzi în jurul tău este adevărat.
 
Dacă ai vreo bănuială pe care cei de lângă tine o alimentează, atunci te poți simți îndreptățită să investighezi. Încearcă să fii cât poți de discretă!

Vărsător

Nu vei face echipă bună cu iubitul tău în această săptămână, brusc se pare că ideile voastre se bat ca în cap.
 
Încearcă să lași mai mult de la tine, altfel situația va degenera inutil. Încercați să vă ocupați separat de treburile pe care le aveți, până se calmează apele.

Pești

Există riscul unei separări în această perioadă, tu și partenerul tău de viață nu treceți prin cea mai bună etapă a voastră.
 
Chiar dacă despărțirea nu ar fi definitivă, indicat ar fi să nu permiteți ca nici cea mai mică răcire să se instaleze între voi. Comunicați mai mult!

Berbec

Dacă ești singură, săptămâna aceasta ai toate șansele să întâlnești pe cineva de care să prinzi drag.

Așteaptă-te la mai multă socializare în weekend, atunci astrele îți călăuzesc pașii. Dacă te afli într-o relație serioasă, ai grijă să nu te joci cu răbdarea partenerului!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod