Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 26 octombrie-1 noiembrie. Previziuni!

Nativa din Taur va realiza că din cauza impulsivității ei i-a îndepărtat pe toți cei dragi de lângă ea și că a rămas singură.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să aduci ceva nou în viața ta sentimentală, altfel rutina îți poate strica relația.

Fii puțin mai curajoasă și chiar fă o schimbare pe plan sexual, partenerul tău o să fie cu siguranță surprins plăcut!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Există riscul ca în această săptămână să apară unele divergențe între tine și partener, și niciunul dintre voi nu este dispus să cedeze.

Este important să știi când să pui punct, mai ales dacă observi că îți faci mai mult rău decât bine. Lucrează în a obține o atmosferă caldă în sânul familiei!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se vor produce modificări în viața ta sentimentală și toate vor fi benefice pentru tine. Îmbrățișează-le cu drag și învață ceva din asta!

Comunicarea este cheia succesului, iar sinceritatea la fel. Dacă ești singură, lasă-i pe cei din jurul tău să te cunoască exact așa cum ești!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Este foarte important să te dedici familiei, însă cu condiția să nu uiți de tine.

Nu renunța la toate plăcerile vieții pentru plăcerile lor, indiferent că este vorba de copii ori de partener. Din când în când ai nevoie de răsfăț, iar săptămâna aceasta este perfectă pentru un astfel de tratament!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână te vei lovi din nou de unele probleme mai vechi dintre tine și partener.

Se pare că aceasta se crede stăpânul tău și nu ai de gând să mai tolerezi prea mult timp acest lucru. Ia măsuri de urgență înainte ca acesta să te închidă într-o colivie. Acționeză după cum simți!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Fă primul pas spre o împăcare în acest început de săptămână, fie că este vorba de iubit sau de o rudă apropiată.

Reconcilierea este cea mai bună metodă de a-ți găsi liniștea și de a putea să îți continui viața fără remușcări. Nu lăsa ura să pună stăpânire pe tine și pe sufletul tău!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încă de la începutul acestei săptămâni îți arăți gelozia care crește pe zi ce trece.

E posibil ca din această cauză să ai unele discuții aprinse cu partenerul de viață care nu suportă să fie monitorizat. Atunci când iubești e normal să fii ușor posesiv, însă tu ai întrecut orice limită. Schimbă-ți atitudinea de urgență dacă nu vrei să fii părăsită.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă în această săptămână să reduci reacțiile impulsive, altfel vei constata că nimeni nu te mai tolerează.

Toți cei din jur, dar mai ales iubitul tău, poate ceda dacă nu ai grijă cum te porți. Este foarte important să gestionezi orice problemă de cuplu cu mai mult calm!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o perioadă înfloritoare pentru tine dacă nu ai o relație amoroasă, ofertele sunt multe și ai de unde alege.

Este important să vrei să îți schimbi acest statut, altfel doar îți vei pierde vreme. Socializează cât poți de mult și dă-le celor din jur șansa de a-i cunoaște!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îți va fi foarte ușor în această perioadă să cucerești pe oricine, însă nu ar trebui să te legi la cap fără să te doară!

Angajează-te într-o relație doar atunci când simți că vrei acest lucru cu adevărat și nu încurca pe nimeni cu capriciile tale. Dacă ai un partener stabil, nu renunța la prieteni pentru a sta numai cu el!

Leu(22 iulie - 22 august)

În această săptămână există riscul ca familia să îți reproșeze că ai uitat de ea și că ești mult prea egoistă.

Trebuie să îți reamintești în permanență că degeaba ai parte de reușite pe orice alt plan dacă nu ai cu cine le împărtăși. Încearcă să îți faci timp pentru ei, chiar dacă e nevoie de un compromis!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru ca lucrurile să funcționeze bine între tine și partener, săptămâna aceasta se cere îmbunătățirea relațiilor cu familia acestuia.

Cu siguranță îi este incomod să fie nevoit să aleagă între tine și ei, așa că fă tu ca situația să fie mai simplă! Acționează cât poți de matur!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod