Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 25-31 mai. Previziuni!

Nativa din Săgetător va avea parte de multă iubire în această perioadă, însă în acelaşi timp şi de mult stres cauzat de gelozia partenerului de viaţă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca în această săptămână să opreşti ceva ce îţi face rău!

Fie că este vorba de comportamentul iubitului sau de faptele acestuia, vei avea o discuţie serioasă prin care îl vei face să înţeleagă. Din fericire există înţelegere şi voinţă din partea amândurora pentru a vă rezolva problemele.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Această săptămână va fi una complicată pentru că neînţelegerile dintre tine şi partener par că se agravează.

Încearcă să discutaţi cu calm şi dacă vezi că tonul este ridicat, atunci opreşte comunicarea! Nu eşti într-o formă prea bună, aşa că trebuie să depui puţin efort pentru a nu reacţiona impulsiv!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este foarte important ca în această săptămână să laşi mai mult de la tine când vine vorba de iubitul tău.

Încearcă pe cât posibil să păstrezi liniştea în căminul tău, iar dacă vei fi nevoită să discuţi serios cu partenerul fă-o diplomat şi fără să îi aduci reproşuri. Nimic nu rămâne nerezolvat!

Leu(22 iulie - 22 august)

Gelozia îşi va spune cuvântul în această săptămână, ori tu, ori partenerul tău de viaţă va izbucni la un moment dat.

Chiar dacă vor fi certuri la tot pasul, măcar în weekend încercaţi să petreceţi mai mult timp unul cu celălalt în speranţa că vă veţi apropia la fel ca la început!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încerci să împaci pe toată lumea, însă cu siguranţă cineva va fi nemulţumit oricum.

Cel mai probabil iubitul tău îţi va reproşa în această săptămână că munceşti prea mult şi că nu îi mai acorzi atenţia pe care o merită. Fă orice poţi pentru a separa aceste două planuri ale vieţii tale!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ar trebui să te gândeşti serios la viaţa ta sentimentală în această săptămână şi să nu încurci pe nimeni dacă nu eşti capabilă să te porţi corect.

Eşti pusă pe făcut bani, iar acest lucru te va împiedica să ai o viaţă privată. Cântăreşte bine beneficiile şi pierderile şi abia apoi ia o decizie!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă eşti singură, săptămâna aceasta vine cu schimbări benefice pentru tine.

Ai şansa de a socializa cu multe persoane, însă doar una îţi poate cuceri inima. Dacă eşti angajată într-o relaţie deja, atunci cineva din exterior va încerca să vă distrugă liniştea şi bunăstarea. Încearcă să fii cu picioarele pe pământ şi să gândeşti matur!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai parte de multă dragoste, însă în acelaşi timp şi de mult stres din această cauză.

Treci printr-o perioadă în care nu totul este numai lapte şi miere, însă mereu găsiţi puterea de a o lua de la capăt. Încearcă să nu permiţi nimănui să se bage în relaţia ta şi să o gestionaţi aşa cum vrei atât tu, cât şi partenerul tău de viaţă.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Vei primi în această săptămână reproşuri cât pentru o viaţă, de aceea e posibil să te îndepărtezi de iubitul tău fără să îţi dai seama.

E posibil ca unele să fie justificate, însă e destul de greu pentru tine să descoperi că acesta nu mai vede nicio latură bună a ta. Încearcă să discuţi serios pe această temă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Situaţia ta amoroasă nu este deloc clară, aşa că nici măcar nu vei ştii cum să te porţi cu iubitul tău.

Încearcă totuşi să nu permiţi ca alte probleme ale tale să vă influenţeze negativ. Dacă eşti nemulţumită de ce se întâmplă, cu siguranţă îţi vei îndrepta privirea către altcineva!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E bine ca în această săptămână totul să fie clar între tine şi iubitul tău, doar aşa îţi vei putea vedea liniştită de alte treburi.

Rezolvă problemele pe parcurs ce ele apar şi nu amâna nimic. Tot ce trebuie să faci este să nu confunzi iubirea cu şansa de a fi lăsată să faci ce vrei, pentru că rişti să nu acţionezi cum trebuie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca o despărţire recentă să aducă după ea milă din partea celor din jurul tău faţă de tine.

Arată-le că nu ai nevoie de aşa ceva şi fă tot posibilul să treci peste asta cât mai repede şi cu capul sus. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci e posibil să iasă unele scântei între tine şi iubit săptămâna aceasta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod