Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 23-29 noiembrie. Previziuni!

Nativa din Fecioară trebuie să îşi stabilească cu atenţie priorităţile, altfel e posibil să neglijeze ceva cu adevărat important.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Relaţia ta sentimentală este destul de complicată şi abia în această săptămână îţi vei da seama de asta.

Din păcate, v-aţi dat seama prea târziu că nu vă potriviţi şi mulţi din jurul vostru ar putea suferi din această cauză. Faceţi tot ce puteţi pentru a vă salva şi abia apoi luaţi în considerare opţiunea unei separări.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cel mai bine te simţi singură, libertatea te împlineşte în această perioadă.

Dacă eşti angajată într-o relaţie, cel mai probabil vei vrea să fugi puţin de iubitul tău şi să faci tot ce îţi trece prin cap. Atât timp cât nu faci greşeli, totul este în regulă şi partenerul tău nu îţi va impune restricţii!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Ai descoperit de curând că cel mai bine te simţi în compania iubitului tău şi în această săptămână nu îi vei da pace.

Există însă riscul să îl sufoci, aşa că ai grijă să te opreşti atunci când trebuie. Oferă-i spaţiu să i se facă dor de tine, atunci vei simţi cu adevărat iubirea lui!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Tentativele tale de a reaprinde flacăra iubirii dintre tine şi partener vor da roade în această perioadă.

Cu cât eşti mai îndrăzneaţă în plan intim, cu atât relaţia în care eşti angajată devine mai puternică. Iubitul tău va depune aceleaşi eforturi ca şi tine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta totul merge exact cum ţi-ai dorit, fără să faci tu nimic în acest sens.

Ai parte de linişte şi de încurajările persoanelor dragi, mai ales dacă traversezi o perioadă stresantă la locul de muncă. Iubitul sau soţul tău îţi va fi un sprijin de nădejde!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă în această săptămână să nu te laşi influenţată de nimeni din jurul tău, mai ales dacă e vorba de iubitul tău.

Mulţi îţi vor oferi sfaturi fără să le ceri şi e posibil să îţi bage idei în cap fără măcar să îţi dai seama. Dacă eşti fericită cu relaţia pe care o ai, ignoră tot şi ocupă-te doar de persoanele pe care le iubeşti!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta vei fi dominată de sentimentul de gelozie, iar asta nu îţi place nici ţie, dar nici iubitului tău.

Încearcă pe cât posibil să fii realistă şi să nu dai alte dimensiuni situaţiilor pe care le întâlneşti. Cu cât vei comunica mai deschis, cu atât lucrurile se pot lămuri mai uşor, iar tu poţi fi liniştită.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti foarte şarmantă în această perioadă, lucru care îţi poate aduce mulţi admiratori.

Dacă eşti deja angajată într-o relaţie serioasă, atunci cel mai probabil iubitului nu îi va pica prea bine. Din fericire, ţie nu îţi place să te joci şi eşti mai serioasă decât te-ai fi aşteptat chiar şi tu!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Trecutul nu îţi dă pace în această perioadă şi simţi că trebuie să iei o decizie cât mai urgent.

Dacă încă mai ai sentimente pentru vreun fost iubit, atunci trebuie să discuţi cu acesta şi să vezi care este şi poziţia lui cu privire la situaţia voastră. Nu lăsa nimic nelămurit şi neclar, altfel îţi vei tulbura singură viaţa!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai toate şansele ca în această săptămână să îţi găseşti alesul inimii, însă acesta cu siguranţă se ascunde bine.

Vei fi surprinsă să afli că este vorba de cineva pe care l-ai avut mereu în faţa ta şi pe care nu l-ai privit niciodată mai mult decât ca pe un prieten. Este timpul să faci o schimbare şi să fii fericită fără să îţi mai pese de nimeni şi nimic!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încearcă să ai o viaţă echilibrată şi să nu renunţi la ceva pentru a excela doar pe un anumit plan.

Este foarte important să te ocupi de cei dragi, chiar dacă altele ai vrea să îţi fie priorităţile. Gândeşte-te ce ai face dacă ai avea o carieră de excepţie şi mulţi bani, dar nu ai avea lângă cine să te bucuri?

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Încearcă în această săptămână să reduci cât poţi de mult certurile cu partenerul de viaţă, altfel relaţia voastră se va degrada galopant.

Lasă mai mult de la tine şi găseşte mai des motive de a vă împăca. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci este să te axezi mai mult pe calităţile iubitului, decât pe defectele lui.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod