Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 22-28 februarie. Previziuni!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă te ocupi mai mult de partenerul de viaţă şi de relaţia ta cu acesta, cu siguranţă rezultatele vor fi vizibile şi foarte bune.

Tot ce trebuie să faci este să nu laşi ca monotonia să intervină între voi şi să nu mai aveţi nimic de descoperit unul la celălat. Deşi nu îţi place ideea, uneori este bine să ţii cont de sfaturile celor cu mai multă experienţă din jurul tău.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti mult mai sensibilă decât de obicei şi te afectează enorm ceea ce partenerul tău face sau spune.

Încearcă să nu mai pui chiar tot la suflet dacă nu vrei ca la un moment dat să izbucneşti. Comumică deschis şi spune-i ce te macină de fiecare dată când simţi, este cea mai bună modalitate de a-l îndrepta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Relaţia ta amoroasă traversează o perioadă foarte bună, şi cu cât petreci mai mult timp alături de iubit sau familie, cu atât aceasta devine şi mai frumoasă.

Chiar dacă ai mult de muncă, iar serviciul te suprasolicită, e important să laşi grijile deoparte atunci când sunteţi împreună şi să vă bucuraţi unul de altul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta vei reflecta mai mult asupra viitorului tău şi vei ajunge la concluzia că trebuie să faci o schimbare cât mai curând.

Viaţa ta sentimentală este una fără probleme, însă atât ţie, cât şi partenerului tău vă lipseşte iniţiativa. A venit momentul să vă purtaţi mai matur!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viaţa ta sentimentală va fi ignorată în această perioadă, unele probleme serioase cu care te confrunţi te determină să te porţi aşa.

Iubitul sau soţul tău este alături de tine şi te înţelege mai bine decât oricine. Aceasta poate fi dovada supremă de iubire pe care ţi-o doreai!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În această săptămână e rost de o împăcare, şi dacă nu e vorba de iubit, atunci cu singuranţă e un membru apropiat al familiei.

Fii deschisă în faţa vorbelor pe care le auzi, crede fără să cercetezi şi lasă-te ghidată de sentimente! Dacă eşti singură, un fost iubit ar putea să reapară în viaţa ta!

Leu(22 iulie - 22 august)

Cu cât vei fi mai sociabilă în această perioadă, cu atât şansele de a-ţi găsi un partener vor creşte simţitor.

Totul depinde doar de tine şi de aşteptările pe care le ai de la persoanele cu care intri în contact. În orice caz, dă-le o şansă pretendenţilor de a-ţi arăta adevărata lor valoare!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Firea ta perfecţionistă îţi va crea probleme şi pe plan sentimental în această perioadă.

Nu poţi trece cu vederea peste greşelile minore pe care partenerul tău le tot repetă şi nu eşti dispusă să accepţi că nu poate fi sau că nu trebuie să fie ca tine. Unele reproşuri din partea lui pot provoca o ceartă serioasă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti plină de şarm în această perioadă şi e posibil să îi atragi fără să vrei chiar şi pe bărbaţii deja cu angajamente.

Chiar dacă eşti singură, nu te complica în relaţii interzise şi nu da curs avansurilor din partea nimănui. Dacă eşti cuplată, totul ar trebui să fie şi mai simplu!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această perioadă ar trebui să găseşti o soluţie să îmbini viaţa sentimentală cu cea socială.

Unii prieteni de-ai tăi au nevoie mai mult decât oricând de tine, iar partenerul tău de viaţă ar putea să îi displacă absenţa ta. Încearcă să îl implici şi pe el în treburile tale!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cu siguranţă banii şi serviciul îţi vor crea probleme pe plan sentimental în această perioadă, de aceea te vei vedea nevoită să iei măsuri.

Fie te mulţumeşti cu câte puţin din fiecare, fie alegi să te ocupi doar de un anumit sector al vieţii tale şi să renunţi la altele. Cântăreşte bine situaţia înainte de a lua o decizie!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Distanţa dintre tine şi partenerul tău de viaţă te va enerva la culme în această săptămână, de aceea vei lua o decizie radicală cu privire la viaţa ta.

E posibil să alegi să te muţi departe de toţi doar pentru a fi cu el, şi nu îţi va fi deloc uşor! Încearcă să fii şi raţională, nu doar impulsivă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod