Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 20-26 iulie. Previziuni!

Nativa din Gemeni se va ocupa mai mult de familie în această perioadă şi va avea tendinţa de a se neglija pe ea însăşi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cu siguranţă este o săptămână bună pentru cuceriri, mai ales dacă nu ai un partener stabil.
 
Dacă eşti totuşi angajată într-o relaţie serioasă, ai face bine să nu îi dai motive de gelozie partenerului. Este un moment bun pentru flirt, însă nu pentru relaţii serioase de lungă durată.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să nu ţii tot ce simţi doar pentru tine, altfel partenerul tău nu va ştii să se poarte şi nu îşi va da seama unde greşeşte.
 
Deşi toate femeile speră ca iubiţii lor să ştie tot fără să fie nevoite să ofere explicaţii, acest lucru se întâmplă destul de rar. Dacă eşti singură, renunţă la ruşine şi abordează pe cineva drag!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încearcă în această perioadă să nu neglijezi pe nimeni, nici familie, nici iubit, dar nici prieteni.
 
Este un bun prilej pentru a te împăca cu cineva, însă este foarte important să renunţi la orgoliu şi să nu aştepţi ca altcineva să ia iniţiativa. De tine depinde tot ce se va întâmpla în această săptămână!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Indiferent de problemele pe care le vei întâmpina în această perioadă, energia ta te va ajută să rămâi mereu cu zâmbetul pe buze.
 
Cu cât eşti mai pozitivă, cu atât ţi se vor întâmpla lucruri frumoase. Este important să discuţi deschis cu partenerul, fără jigniri ori urlete pentru a vă demonstra supremaţia!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

E posibil ca partenerul tău să se simtă ignorat în această perioadă, şi ce-i drept, te dedici prea mult vieţii profesionale.
 
Chiar dacă ai multe de făcut la serviciu, este important ca atunci când ajungi acasă să laşi totul în urmă şi să vă ăuteţi relaxa împreună. Dacă eşti singură, te bucuri de această situaţie şi profiţi pentru a-ţi urma ţelurile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai şansa în această săptămână să cunoşti oameni excepţionali, iar unii dintre ei sunt tocmai buni de iubiţi.
 
Este important să nu pierzi oportunităţile care ţi se oferă, mai ales dacă ceea ce vezi este exact ce îţi doreai. Nu îţi face speranţe fără să cunoţti omul, însă nici nu refuza să încerci!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Eşti din ce în ce mai nemulţumită de relaţia ta, însă nici nu depui eforturi pentru a o face mai plăcută.
 
Aştepţi doar de la partener, iar egoismul tău te va costa! Nu ar fi împreună dacă nu v-ar lega ceva, însă aţi uitat amândoi care este acel ceva. Dacă eşti singură, o prietenie veche se poate transformă într-o idilă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca în această perioadă să vrei să faci o schimbare în viaţa ta sentimentală, şi poate fi vorba ori de o despărţire ori de o împăcare în egală măsură.
 
Acţionează în aşa fel încât să îţi fie bine şi nu te mai gândi atât de mult la ceilalţi. E important să ai mai mult curaj şi să îţi ceri drepturile!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Relaţia ta amoroasă va evolua în această perioadă, fără să faci nici cel mai mic efort în acest sens.
 
Atmosfera dintre tine şi partener este tot mai caldă, şi nu ar trebui să fii suprinsă dacă o sa fii cerută în căsătorie sau dacă ţi se vor face surprinze la tot pasul. Bucură-te de această etapă a vieţii tale!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Orice mică problemă pe care ai întâmpinat-o până acum în dragoste îşi va găsi rezolvarea în această perioadă.
 
Nimic nu te poate opri să obţii ceea ce ţi-ai propus, însă trebuie să ştii cum să acţionezi. Singura modalitate prin care îţi poţi face iubitul să fie exact cum vrei este să îl manipulezi prin vorbe frumoase.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca în această săptămână să tot apară neînţelegeri între tine şi iubit, însă acest lucru nu este deloc neobişnuit.
 
Dacă te nemulţumeşte din ce în ce mai mult că situaţia persistă şi nimic nu se rezolvă, încearcă să adopţi o nouă tehnică şi fă o schimbare în viaţa ta. Dacă eşti singură, tatonările dintre tine şi un coleg ar putea să se transforme într-o poveste de dragoste.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Această săptămână va fi una exclusiv dedicată familiei sau iubitului, însă este doar decizia ta.
 
E posibil să te trezeşti că nu ai apucat să faci nimic doar pentru tine, dar nu sunt urme de regrete. Petreci momente preţioase alături de cei dragi, iar dacă existau unele tensiuni între voi, cu siguranţă acum se reglează toate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod