Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 16-22 noiembrie. Previziuni!

Nativa din Fecioară va fi surprinsă de cât de bine se înţelege cu iubitul în această perioadă, mai ales că nu a făcut nimic în acest sens.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu permite ca problemele externe să îţi afecteze relaţia, mai ales dacă ai mai avut antecedente.

Iubitul tău nu are nicio vină că nu te înţelegi cu părinţii, de aceea nu ar trebui să îţi verşi nervii pe el. Există riscul ca acesta să nu îţi tolereze un astfel de comportament şi să iasă ceva destul de urât.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Relaţia de cuplu traversează o perioadă mai liniştită şi în sfârşit poţi spune că tensiunile dintre tine şi iubit au dispărut.

Cele mai mari probleme ale voastre au început de la bani şi nu aţi reuşit până acum să le gestionaţi cum trebuie. Dacă eşti singură, vei vrea ca şi în următoarea perioadă să rămâi la fel.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Spui absolut tot ce simţi şi tot ce gândeşti, iar asta îţi poate răni uneori partenerul.

Chiar dacă eşti directă şi el ştie acest lucru, ar fi indicat ca din când în când să încerci să îl menajezi. Exclude jignirile din dialogurile voastre şi nici nu ridica tonul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Un apel neaşteptat îţi va da mari emoţii în această perioadă, şi cel mai probabil este vorba de un fost iubit.

Din fericire pentru tine, acesta nu îşi doreşte să îţi facă rău, ci din contră să îţi ceară iertare. Dacă eşti deja angajată într-o altă relaţie, ai grijă ce îi răspunzi şi cum scapi de el cât mai elegant posibil.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Iubitul tău îţi oferă câteva emoţii în această perioadă, însă vei reuşi să rămâi calmă în faţa lui.

Cere toate detaliile care crezi că te pot ajută, şi dacă nu vrea să ţi le ofere, atunci începe tu investigaţia. Dacă îl bănuieşti de infidelitate, încearcă să îl monitorizezi mai atent!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Orice s-ar întâmpla în această perioadă nu îţi poate pune relaţia în pericol, ci din contră o va suda mai bine.

Te înţelegi de minune cu iubitul tău şi ştiţi când trebuie să lăsaţi de la voi. Orice ar fi, important este să fii calmă şi să nu îţi verşi nervii pe cine nu trebuie!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Relaţia ta amoroasă este tot mai aproape de căsătorie, aşa că nu ai motive decât de bucurie.

Este o perioadă bună pentru planuri de viitor, iar cei din jurul vostru vă vor fi alături orice veţi decide. Încearcă să nu îţi petreci tot timpul alături de el, altfel vă veţi sufoca unul pe celălalt.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Acceptă sfaturile cuiva drag în această săptămână, ai nevoie de o schimbare în viaţa ta amoroasă cât mai repede.

Iubitul tău este din ce în ce mai sufocant şi nu mai reuşeşti să îi faci faţă. Indiferent de eforturile depuse pentru a-l mulţumi, acesta găseşte mereu ceva de comentat. Oferă-ţi puţin spaţiu intim şi fugi de lângă el!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai toate şansele ca în această perioadă să te bucuri de o întâlnire cu cineva pe care ţi-o doreai de foarte mult timp.

Acum este momentul tău de glorie, aşa că fă orice pentru a-l impresiona. Încearcă să fii cât poţi de naturală şi să te expui aşa cum eşti!

Leu(22 iulie - 22 august)

Acum este momentul de a ajunge la o înţelegere cu persoana iubită, mai ales dacă între voi au existat tensiuni în ultima perioadă.

Este foarte important să îi spui tot ce ai pe suflet, doar aşa vei reuşi să te mai linişteşti puţin. În weekend veţi ajunge la o concluzie favorabilă amândurora.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Spre surprinderea ta, dar şi a celor din jur, tu şi iubitul tău vă veţi înţelege mult mai bine în această perioadă.

Nici voi nu ştiţi de ce, însă vă bucuraţi la maxim de tot ce se petrece fără să vă puneţi întrebări. E posibil să primeşti o veste bună care vă priveşte pe amândoi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai o relaţie puternică în ciuda neînţelegerilor minore de zi cu zi dintre tine şi partener.

Îţi vei da seama că iubitul tău este cu adevărat altfel decât ceilalţi bărbaţi pe care îi ştii şi îl vei aprecia mai mult. Un episod din acest weekend îţi va da emoţii, însă se va termina cu bine!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod