Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 16-22 mai. Previziuni!

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai toate şansele ca în această săptămână să te declari mulţumită de viaţa ta sentimentală, fie că eşti sigură sau ai un iubit.

Cu siguranţă dacă nu ai pe nimeni în acest moment, astrele îţi vor scoate în cale mai mulţi bărbaţi, aşa că ai de unde alege! Nu fi impulsivă atunci când iei decizii!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cu siguranţă nu îţi doreşti monotonie în cuplu, aşa că nu te plânge atunci când atmosfera dintre tine şi iubit este puţin mai tensionată.

Nu întâmpinaţi probleme serioase la nivel de cuplu, de aceea nu face o dramă din micile tale nemulţumiri. Dacă eşti singură, te bucuri de acest statut cum nu ai mai făcut-o până acum!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este foarte important să te concentrezi mai mult pe viaţa ta de cuplu în această perioadă şi să nu îţi ignori partenerul sau copiii.

Nu lăsa nicio tensiune să dureze prea mult între tine şi cei dragi, chiar dacă pentru asta e nevoie să laşi tu mai mult de la tine. Sfârşitul săptămânii îţi aduce o veste bună!

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă nu ai prea mult timp liber pe care să ţi-l petreci cu iubitul pe parcursul acestei săptămâni, măcar poţi să faci eforturi pentru a nu-ţi face alte planuri pentru weekend.

Va aprecia acest mic gest al tău, mai ales că ştie că ai nevoie şi tu de spaţiul tău intim. În cel mai scurt timp, situaţia se va echilibra!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu mai încerca la infinit să schimbi omul de lângă tine dacă vezi că acesta nu cedează.

Fie că vrea, fie că nu, partenerul tău de viaţă are dreptul să îşi trăiască viaţa aşa cum îşi doreşte. Dacă te-ai angajat într-o relaţie cu gândul de a-ţi trăi viaţa prin alţii, vei constata că faci cea mai mare greşeală!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu permite nimănui să se bage în relaţia ta de cuplu în această săptămână, altfel ar putea ieşi destul de urât pentru toţi cei implicaţi.

E posibil ca partenerul tău de viaţă să vrea să fugă din această cauză şi cu greu să îl mai poţi aduce înapoi. Nu lăsa problemele inventate să provoace unele cu adevărat grave!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să faci să fie un echilibru între toate planurile vieţii tale şi să nu renunţi la ceva pentru a obţine mai mult pe altă parte.

Ai nevoie de bani, de dragoste şi de sănătate în egală măsură, aşa că mulţumeşte-te cu mai puţin, însă să le poţi cuprinde pe toate! Iubitul tău va fi cel mai încântat de schimbare!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti foarte energică în această săptămână, socializezi cu oricine şi astfel îţi poţi face mulţi prieteni noi.

Printre aceştia îşi poate face loc şi un bărbat care are şanse să devină mai mult decât un amic, aşa că fii atentă la semnalele pe care ţi le trimite. Dacă ai deja un partener stabil, cu siguranţă ai parte de linişte şi voie bună!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă nu ai un iubit, săptămâna aceasta vei simţi nevoia de mai multă afecţiune pe care nu o vei găsi în braţele vreunui bărbat.

Din fericire pentru tine, ai suficienţi prieteni adevăraţi care te înţeleg perfect şi care îţi pot oferi exact ce ai nevoie. Ascultă de sfatul unei rude apropiate!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vine cu veşti bune pentru tine, mai ales dacă eşti singură.

Faptul că eşti nevoită să socializezi mai mult în interes de serviciu te poate aduce în faţa iubitului perfect. Este foarte important să nu te arunci din prima în braţele lui, ci mai întâi să îi cunoşti istoricul!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă până acum ai avut parte numai de plictiseală alături de iubitul tău, din această săptămână situaţia se îmbunătăţeşte simţitor.

Vei fi luată prin surprindere de acesta şi la început vei fi puţin sceptică cu privire la schimbarea care se produce. Crede în el şi nu cerceta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu mai durează mult până ce o ceartă va izbucni între tine şi partener, dar asta nu înseamnă că nu eşti fericită pe plan sentimental.

Eşti conştientă de faptul că aceste lucruri sunt normale, de aceea încerci să le gestionezi cu cât mai mult calm. Fii apropiată de partenerul tău de viaţă indiferent de contradicţiile dintre voi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod