Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 15-21 februarie. Previziuni!

Nativa din Vărsător are şansa de a cunoaşte oameni noi în această perioadă şi de a alege unul dintre ei pentru a-i fi partener.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta se anunţă a fi una destul de plăcută pentru tine pe plan sentimental.

Ai şansa de a cunoaşte oameni noi, de a putea compara şi de a alege într-un final ce ţi se potriveşte. Dacă eşti singură, cu siguranţă vei avea succes, dacă ai un iubit stabil e posibil să îi vezi acestuia mai mult defectele decât calităţile.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Evită certurile pe cât posibil în aceste zile, nu e cazul să exagerezi în relaţia cu partenerul de viaţa sau în cea cu copiii.

Te vei axa mai mult pe familie, în ultimul timp ai realizat mai bine că ea ar trebui să fie pe primul loc pentru tine. Cu toate acestea, nu lăsa ca atmosfera să fie încordată din cauza faptului că petreceţi mai mult timp împreună.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti din ce în ce mai atrasă de viaţa de familie şi îţi doreşti să schimbi ceva pe acest plan în viitorul apropiat.

Încerci să te conectezi cu toţi cei dragi şi să păstrezi relaţiile cât mai apropiate. Dacă faci acest lucru doar cu rudele tale, e posibil ca partenerul de viaţă să aibă câteva reproşuri la adresa ta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână vor fi inevitabile tensiunile dintre tine şi partenerul de viaţă.

Chiar dacă nu este în regulă ce se întâmplă între voi, este foarte important să eviţi să implici şi pe altcineva în certurile voastre. Cu cât opiniile sunt mai multe, cu atât va fi mai dificil de găsit o soluţie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei fi în toane prea bune în această săptămână, de aceea încearcă măcar să nu îi faci vinovaţi pe cei dragi.

Lasă reproşurile şi furia deoparte, mai ales când trebuie să onorezi unele invitaţii împreună cu iubitul. Încearcă să te pui mai des în pielea lui!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Problemele exterioare îţi pot afecta viaţa de familie în această săptămână.

Pe fondul unor neplăceri de la locul de muncă pot apărea discuţii fără sens între tine şi iubit. Nu îţi vărsa nervii pe cine nu merită, ci încearcă să îţi reglezi conturile cu cine trebuie!

Leu(22 iulie - 22 august)

În această săptămână eşti atrasă mai mult de distracţie decât de rezolvarea problemelor pe care le întâmpini.

Chiar dacă simţi că o ieşire cu prietenii te scapă de griji, trebuie să fii conştientă că asta nu este o soluţie. Ignorarea partenerul de viaţă va pune paie pe foc!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Relaţia ta amoroasă se va degrada în această perioadă din cauza unor probleme pe care le-aţi lăsat nerezolvate.

Este foarte important să discuţi mai des şi mai deschis cu iubitul tău sau poate chiar şi cu un pretendent. Orice vorbă spusă la nervi îţi poate aduce regrete!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această perioadă.

Întemeierea unei familii sau apariţia unui copil în viaţa ta îţi poate schimba viaţa amoroasă radical în mai bine. Dacă nu ai un iubit, şansele de a face o prostie sunt destul de mari.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă până acum relaţia dintre tine şi iubit a fost destul de tensionată, în această săptămână situaţia se va schimba.

Nimic nu poate sta în calea fericirii voastre atât timp cât vă iubiţi cu adevărat. Nu permite nimănui să se bage în treburile voastre, e important să tai răul de la rădăcină.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încearcă să laşi mai mult de la tine şi să nu îi mai reproşezi iubitului chiar şi cea mai mică nemulţumire pe care o ai la adresa lui.

Este foarte important să îl accepţi aşa cum este, încercarea ta de a-l schimbă nefăcând altceva decât să îl îndepărteze de tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

O aparentă joacă între tine şi partener poate da curs unor atacuri şi unori vorbe pe care aţi putea să le regretaţi amândoi mai târziu.

Încearcă să nu acumulezi frustrări din cauza lui, însă asta nu înseamnă că trebuie să foloseşti un limbaj nepotrivit sau să îl loveşti acolo unde ştii că îl doare cel mai tare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod