Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 12-18 octombrie. Previziuni!

Nativa din Peşti traversează o perioadă bună pe plan sentimental, iar relația cu iubitul ei este pe cale să devină din ce în ce mai serioasă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână vei fi vizibil deranjată de comportamentul partenerului de viață, însă nu vei putea face nimic pentru a schimba situația.
 
Este foarte important să îți păstrezi calmul, chiar dacă uneori simți că vrei să renunți la tot. O ieșire impulsivă poate provoca complicații, și tu vei fi cea care va suferi mai mult!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă în această săptămână să lași eșecurile sentimentale în urmă și să privești cu mai multă încredere spre viitor.
 
Indiferent cât ai suferit, trebuie să fii conștientă că meriți să fii fericită! Fii pe poziții atunci când cineva vrea să te cucerească și nu îți respinge admiratorii pentru că nu te simți pregătită de o nouă relație!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Chiar dacă ești foarte ocupată, în această săptămână nu trebuie să uiți că ai un iubit.
 
Încearcă să îl implici și pe el în activitățile tale, indiferent dacă acest lucru poate fi ușor incomod pentru tine uneori. În weekend arată-te mai interesată de el și încearcă să renunți la alte planuri de dragul lui, va aprecia asta!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Dacă nu ai un iubit, această săptămână este tocmai bună pentru întâlniri romantice și pentru cercetat terenuri.
 
Nu vei avea deloc timp să te plictisești și în niciun caz să suferi după pierderile suferite. Dacă ești angajată într-o relație, atunci încearcă împreună cu partenerul de viață să aduceți ceva nou în viața voastră!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Traversezi o perioadă bună, indiferent dacă ai un iubit sau nu.
 
Ești fericită cu viața ta și mulțumită cu ceea ce ai fără să stai să tânjești după ce au alții. Ești mai înțeleaptă decât multe alte persoane din jurul tău și tot ce poți să faci este să oferi sfaturi atunci când ți se permite acest lucru!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești angajată într-o relație de foarte puțin timp, atunci este important să nu dai mai mult decât primești.
 
Înceacă să fii realistă pentru a nu suferi într-un final! Dacă ai un iubit stabil, situația este una favorabilă pentru tine și aveți toate șansele să intrați într-o nouă etapă a vieții voastre împreună.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunță vești bune pentru tine pe acest plan, mai ales dacă ești angajată într-o relație serioasă.
 
Există șansa ca un moment romantic să se transforme în momentul cel mai de preț de până acum, așa că o cerere în căsătorie nu ar fi exclusă. Dacă au existat unele probleme între voi până acum, acestea vor dispărea definitiv!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta trebuie să le demonstrezi celor din jur că ești o persoană de cuvânt și să te ții de promisiunile făcute.
 
În ultima perioadă nu prea ai avut timp de viața ta privată, așa că acum este șansa ta de a recupera ce ai pierdut. Renunță la alte activități pentru a le face pe plac și nu regreta nimic!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunță schimbări majore în viața ta sentimentală în această săptămână, însă nu sunt unele negative.
 
Fie că ești singură sau ai un iubit, atât tu, cât și cei din jur vor semnala o evoluție. Bucură-te de această perioadă și încearcă să faci totul echilibrat. Astrele sunt de partea ta și te vor ajuta să obții tot ce îți dorești!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Această săptămână îți va oferi oportunitatea de a te apropia de cineva cu care nu te afli în relații prea bune în ultima perioadă.
 
Este foarte important să renunți la orgoliu și să faci tu primul pas spre împăcare dacă simți acest lucru. Lasă-te purtată de sentimente și nu de rațiune din când în când!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă treci printr-o perioadă mai grea din punct de vedere sentimental, este foarte important ca în această săptămână să vorbești cu toți cei dragi ție și să cauți alinare în brațele lor.
 
Familia te va iubi necondiționat și te va ajuta atât cât poate pentru a trece peste dezamăgirile tale. La fel de importanți sunt și prietnii, lor le poți spune totul până la cel mai mic detaliu!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Se anunță probleme în cuplu în această perioadă, iar partea proastă este că totul capătă un alt sens.
 
Nu ești pregătită să spui stop, însă nici fericită nu mai ești de ceva vreme. Încearcă să comunici deschis cu partenerul de viață și să găsești ceea ce cauți în dialogul purtat cu el!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod