Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 11-17 iulie. Previziuni!

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca în această săptămână să existe discuţii aprinse între tine şi partenerul de viaţă însă fără a fi vorba de ceva serios.

Din păcate, aceste nimicuri pot provoca un mare scandal dacă nu ştii când să te opreşti. Indiferent ce s-ar întâmpla în viaţa ta sentimentală, nu este cazul să-i îngrijorezi pe cei dragi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai nevoie de afecţiune şi asta poate fi o problemă dacă nu ai un iubit.

Vei simţi acut lipsa acestuia şi eşti tentată să te refugiezi în braţele primului bărbat pe care îl întâlneşti. Dacă ai un partener stabil, un soţ sau chiar copii, este momentul să li te dedici mai mult lor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu se anunţă niciun eveniment special în viaţa ta sentimentală în această săptămână.

Deşi îţi doreşti mai multă acţiune în general, astrele nu ţin cu tine deloc. În weekend vei iniţia activităţi care să îţi implice iubitul de teamă să nu te plictiseşti prea tare, dar asta nu înseamnă că atmosfera va fi prea frumoasă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână există riscul ca o problemă nouă să apară între tine şi partenerul de viaţă.

Dacă până acum ţi se părea că petreceţi prea mult timp împreună, de acum vei deveni geloasă pe activităţile pe care le are. Încearcă să porţi o discuţie calmă cu acesta şi să te asiguri că nu este nimic în neregulă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te simţi foarte bine în compania iubitului tău şi eşti surprinsă de cât de frumos a evoluat relaţia voastră.

Fie că eşti la începutul ei sau durează deja de ceva vreme, satisfacţiile sunt majore şi nu îşi pierd din intensitate. Încearcă să te porţi cât poţi de natural şi să îţi exprimi sincer sentimentele!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână a controverselor şi ai putea fi judecată de către cei din jurul tău pentru deciziile luate.

Chiar dacă părinţii sau prietenii nu sunt de acord cu relaţia sentimentală în care eşti implicată, este cazul să te gândeşti doar la tine şi să faci ce îţi dictează inima.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Atmosfera negativă din sânul familiei persistă şi în această săptămână.

Există în jurul tău o persoană care te influenţează şi care îţi spală creierul fără să-ţi dai seama. Îţi va fi dificil să accepţi că iubitul sau prietenul tău "adevărat" are alte intenţii decât ţi le-a prezentat iniţial.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Implică-ţi partenerul în activităţile tale, altfel se va simţi destul de ignorat în aceste zile.

Nu va mai dura mult până va izbucni şi nu îţi vei dori deloc să duci muncă de lămurire cu el. Eşti foarte uşor de enervat, aşa că trebuie să depui eforturi mai mari pentru a-ţi ţine impulsivitatea în frâu.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti mai decisă ca oricând să te bucuri de situaţia în care te afli indiferent dacă ai un iubit sau nu.

Trăieşti la intensitate maximă fiecare lucru care ţi se întâmplă şi te laşi purtată de val mai mult decât de obicei. Atitudinea pe care o adopţi în această săptămână este calea spre fericire.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Un eveniment mai puţin fericit te va lega mai mult de partenerul de viaţă şi veţi deveni o echipă imposibil de înfrânt.

Chiar dacă nu ai fi vrut să treci prin asta pentru a ajunge la un astfel de rezultat, într-un final te vei linişti şi vei accepta. Dacă nu ai un iubit, în aceste zile vei simţi lipsa lui mai mult decât oricând şi te vei decide să îţi schimbi radical viaţa!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Mizează pe ceea ce simţi în această săptămână şi lasă-te ghidată de instinct.

Chiar dacă cei din jurul tău o să te judece, în weekend vei simţi satisfacţia reuşitei pe propriile forţe. Vei avea parte de momente intense alături de persoana iubită, o călătorie în locuri noi şi îndepăratate vă poate apropia mai mult şi vă poate face mai romantici.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai toate şansele ca în această săptămână să îţi găseşti alesul inimii.

Datorită energiei şi chefului de distracţie vei avea ocazia să întâlneşti oameni noi care au aceleaşi preocupări ca şi tine. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, ai grijă să acorzi iubitului tău mai multă atenţie, mai ales în timpul tău liber. Încearcă să îl implici în tot mai multe activităţi personale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod